C AllStar經理人阿拔開手機APP頻見姜濤嗌討厭 斥MIRROR壟斷廣告:擾民級別

1001 回覆
2229 Like 359 Dislike
咁點解mirror會變左廣告商寵兒而唔係其他人?
呢個廣告其實成功
起碼有人討論
佢地班老細勁紅
屌你老母呢個post
頭幾十個留言你去碼有5-6個打哂大道理咁又得?
你又係咪唔使瞓覺Mon Post 含鏡撚
啲人實又會話果啲係引戰狗唔係真鏡粉架啦
假如冇左TVB就令樂壇陷入低潮
即系一直以來個樂壇只系假高潮
你估真係歌星咩
諧星炸
點會
藍店救星,超越黃藍嘅樂壇班霸
如果佢肯代言,空姐牛肉飯都做得起
唔講政見,呢隊mk根本冇野值得欣賞
講埋政見,紅底台藝人又唔係黃直頭唔應該追捧
又不願承認mirror真係紅,想搵位踩

佢地係咪shit廣告商同市場反應比左答案你
投訴Hsbc囉
如果唔係鏡自己去R job嘅話,其實冇野好嘈㗎喎
on9?
到底而家係廣告商為咗吸客面賣廣告
定係為咗用Mirror而落廣告?

即係個廠商比咗錢出嚟賣廣告
用其他人做嗰時覺得比人skip咗無人睇都無所謂
用Mirror就落重啲本,買個唔比skip嘅plan要你睇mirror?

到底係用mirror sell product定係用product sell mirror?

反鏡咪反鏡囉
都講吓邏輯啊
viu中聯通有股份,點會出手倒自己米
香港好耐無出到
我唔係鏡粉,不過專撚你呢D盲反撚

佢地係咪shit廣告商同市場反應比左答案你
tvb夠多廣告商,係咪代表tvb唔係shit?
客:我係比Mirror呀 吹咩
我請c all star 會得到2-3倍盈利
我出c all star嘅2倍價請Mirror 得到嘅會係10倍以上盈利
點解我唔搵mirror?
呀sir 都係打份工收order做野
藍人成日話mirror error賤價搶哂tvb藝人嘅廣告,又話係李澤楷俾錢請fans架
見到聲夢有廣告就好威風周圍講
個個 app 都係佢地啲廣告
好疲勞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞