C AllStar經理人阿拔開手機APP頻見姜濤嗌討厭 斥MIRROR壟斷廣告:擾民級別

1001 回覆
2229 Like 359 Dislike
King Jer娛樂台同成班鏡粉因為C All Star經理人話覺得鏡團好煩,就喺度瘋狂攻擊C All Star,仲話人哋樣衰兼唱歌唔好聽
C All Star表過態,堅黃,仲要拍埋抗爭MV,講到明賠上前途都要拍,但係都要俾你哋班食M記用匯豐嘅偽黃鏡粉批鬥
你盲撚咗?邊忽屌cas?
紅字講埋係老細眼紅都比你話我屌緊cas
來來去去都係果十幾條友日日開post反鏡帶風向
一起底就知
同你呢d弱智仔講野真係笑撚死
家下mirror好紅 所以? 其他歌手唔夠佢紅=唔紅
你唔留意就c all star 得首天梯?
唔紅? 雖然家下上紅館唔代表d咩d咩
但人地上個月先係紅館開完演唱會
你? 佢地得首天梯
井底之蛙都唔好好似你咁咁撚柒啦
到尾, 我都係講緊經理人錯在講多呢句, 害咗c all
其實由大家發展下, 聽落似眼紅人, 多過去為c all爭取工作
sor誤會咗你講呀叔個句
就係咁
由張國榮到四大天王到twins都係咁
咁先證明樂壇娛樂未死
C All Star表過態,堅黃,都要俾你哋班偽黃鏡粉批鬥
Twins當年咪有可口可樂,元綠,合味道,松日mp3,h2o+,clean&clear,曼秀雷敦,Maybelline, super x, epson,百老匯,lancome ,修身堂
容祖兒咪h2o+,西門子電話,百老匯,epson, 奧林巴斯相機,可口可樂,瘦身教館
你最清醒
根本就變相宣傳
藍屍都唔會喺save hk話自己含淚食黃店啦
佢地唔會睇到
眼中得鏡
由集合吧地球保衛隊 到沒明日的恐懼
真係踩住界咁出
太多都唔係好事
我唔敢話自己好清醒

我生活比較簡單
有黃店就食黃店
藍店就點都唔食
可能真係歌嘅問題,
前排HSBC error 歌我成日聽又覺得幾ok 喎
渾水同King Jer日日吹奏鏡團,自己冇本事靠講人哋去呃like
原來係咁, 那佢地太可惡, 又係無風起浪的阿拔
我係一個唔會留意香港藝人,
但今次mirror揭起咗呢10年都冇果種追星風
其實班fans比錢幫佢地賣廣告等等真係冇問題
但係唔好食完藍店仲要出嚟宣傳
d錢只會落藍店/viutv/mirror
黃圈冇份架,唔好講到自己咁偉大
做得出,就唔好怕俾人屌
PAY MEOW 一定係連登仔填
柒到
唔駛再睇果件吋嘴 Kelly 床褥廣告爽爆
原因一, 怪就怪大多香港人唔追求唱功, 又用翻版
mirror之前d廣告邊個有noise呀? 印象中無。
點樣搞死法? 造星之前都已講緊樂壇已死,依家又係mirror搞死樂壇?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞