C AllStar經理人阿拔開手機APP頻見姜濤嗌討厭 斥MIRROR壟斷廣告:擾民級別

1001 回覆
2229 Like 359 Dislike
tvb玩爛咗幾十又唔見屌
自己仲去做評判
我第一次聽呢個經理人,好認同啲story講嘅嘢, 但佢咁公開diu mirror可能有麻煩,始終宜家viu強勢,鏡粉又好惡, 危險。。。
Kelvin 明白嘅!唔好睇開啲App囉
洗走左啲 App囉!
By the way Kelvin !
我俾一個嘅建議你!唔鐘睇Mirror嘅Quit 咗智能電話去!
得唔得?O 唔Ok?
You don’t like it! Quit it!!
Don’t Complain唔好係度neg !係度complain!
唔好做個小朋友做嘅嘢!
得唔得?唔鐘意嘅Quit!
喺咪好簡單一個邏輯呀!
就係咁様㗎咋Ching!
老實說 真係好擾民,本來都幾like佢地 而家好反感
就算當佢個概念啱
週圍都係mirror唔係mirror嘅錯
係做廣告嗰個人嘅錯

鏡粉話富臨jer係Eason 接班人
但佢講咗好多人想講嘅嘢出嚟 我支持佢
關佢哋四個咩事老闆問題
佢哋話姜係黎明接班人添
成日好鍾意吹捧自己鍾意嗰個係某個大星嘅接班人
我會block左果段新聞囉
明明係班藍店跪低搵形象偏黃既藝人做宣傳
https://lih.kg/2543670

入去問樓主
咁你咪叫啲廣告客戶唔好搵mirror囉
有廣告唔接咩on9
頭搖又尾擺
Mirror玩哂
不想收睇偏被放大

你call Star老啦

老餅
係我地mirror既時代
收皮啦

Mirror d fans 先係最擾民、黑人憎
好多明明唔關Mirror嘅野 都要問 Mirror呢? 可唔可以邀請Mirror?
Mirror成員 唱live唱得差 又死都要維護佢哋
我對mirror冇感覺,
但pop star明星就係用$捧出嚟㗎啦,
有乜好大驚小怪
90年代四大天王要紅首先都要公司使錢捧上去啦。
捧唔起只係代表經理人同公司廢、冇料
今次經理人好柒喎,自己咁撚叻c all star又咁有實力,點解咁多年都只係半紅不黑
賺藍養黃再養紅,國企fatfat
怕佢累埋Cas,而家已經比鏡粉針對緊,唉
其實楷仔,國企咁有錢點鬥
我都覺得mirror廣告開始多得滯
viu要諗下點樣diversify廣告客戶量
最好就快啲全民造星搞一隊女團出嚟先

不過我覺得mirror多廣告係好事
證明香港娛樂圈開始有紅得起嘅新偶像
啲品牌唔洗淨係識搵雞容 串屎
又或者淨係show外國明星
全靠連登愈反愈紅
正如韓國入面細公司都冇得同SM鬥
不過李生仲有錢過SM多多聲
牛唔飲水...

c allstar同mirror
一班走實力派,另一班係偶像派
好難咁比較
btw c allstar值得更多人認同, 佢地今年d歌好撚高質
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞