C AllStar經理人阿拔開手機APP頻見姜濤嗌討厭 斥MIRROR壟斷廣告:擾民級別

1001 回覆
2229 Like 359 Dislike
c all star 好似話唔撚想拍廣告, 廢事人地討厭啦
你講完之後我本住求真嘅精神睇返段片
佢係話:「我哋呢班後生仔 或者我哋香港嘅歌手 我相信我哋一定可以再次變成亞洲第一」(我一字不漏quote冇增刪)

你係重度定聆聽u先會覺得佢唔係講香港樂壇

呢d公司等mirror幫佢地洗白啦,唔啱c allstar
CAS 走先啦, 實比人話藍絲, TVB 打手
香港地玩娛樂圈可以擔保紅幾耐?
你唔趁當紅時盡量搵錢
唔通學其他團咁解散/復合/解散咁搲撈?
Mirror冇問係
問題係d廣告拍到好撚柒
要佢地好造作咁講嘢
就係一開始就講“我地呢班後生仔”,然後先再補充”或者”
咁樣唔係代表佢一開始係諗自己隊野先,所以先講後生仔?
果晚唔少歌手都過哂30,仲叫咩後生仔?
佢係真心想講成個樂壇,成句說話就唔會講到咁啦
屁屁me 屁喵
唔在場個啲歌手唔屬於香港樂壇
得獎感言唔講自己先應該講咩?
正常都理解到 佢講Mirror/其他香港歌手係概括香港樂壇 唔好為反而反啦
紅係咁架啦

同埋有人比錢你賺唔通真係話賺夠想益人咩
但個小家種經理人like晒d 網民踩mirror抬c all star d留言wo
有師兄擺翻出嚟嘅ig story cap圖裏面,都無乜邊句有抬過C AllStar,好多都係話唔鍾意一窩蜂都用Mirror、吹捧Mirror嘅風氣

就算係「如果係不停播Kingdom C及Greytone公司的歌,就唔同講法;而家搞到好似香港的藝人歌手只有MIRROR,真的非常悶」
張cap圖顯示經理人阿拔係無Like到呢句說話

所以「佢like曬網民踩Mirror抬C AllStar嘅留言」係指邊到/邊個嘅留言?
收皮啦mirror ,一有人話中意佢地就即刻知道嗰條友冇品味
king姐唔屌謝安琪已經無左初衷好耐
而家只係一個content farm
C allstar 專心做音樂啦
mirror班人掛著賣廣告周圍去歌都唔練
有歌嫁咩

盲西左?你個經理人like埋呀
人講甩皮甩骨你就跟住係咁講
小朋友咁
佢地無人氣都開唔到咁多場演唱會啦
商業既野,邊到有利可圖就有人做架啦
而家係個客話你偶像甩皮甩骨喎
你係咪唔識中文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞