C AllStar經理人阿拔開手機APP頻見姜濤嗌討厭 斥MIRROR壟斷廣告:擾民級別

1001 回覆
2229 Like 359 Dislike
因為callstar黃到出汁囉
似得本土文化組合賣m記美心廣告食富臨打殘體字咩
連登都好多反鏡po都好擾民
可能冇乜機會開電視睇youtube
有時間都要睇住小朋友, 執頭執尾就返工
都唔係其他歌手爭唔到咁簡單
圍內12件得一半成日有廣告
做呢行倒自己米
真係擾民
明明開post講緊其他娛樂野
成班on9留言「無mirror紅」
黎明出新歌
又留言「點解唔搵mirror」
唔知點解總係有班弱智留言「mirror」點點點,明明篇文都無提及過mirror
盲目跟風定貪得意?
揸車多, 係有時聽電台/同d 廣告牌
最多就係班女同事講下大叔的愛, 我女人好似有睇,但好耐冇睇劇既動力
對班鏡都冇話好感同負評, 最近用payme咪見到姜濤
又賴
擺明過氣band
搵鬼比錢請佢地落廣告咩
c乜乜四個加埋有冇ansonkong多人識
收皮啦四隻半紅不黑既垃圾
串鳩我殭b
男人老狗扮貓Pay喵 聽到打冷震

次次開 payme 都見到姜濤扮貓
好煩
有本事咪將c all 捧成mirror囉
點解花姐做到你做唔到呀
商業社會 市場需求
每次佢地賣廣告全部fans都好出力買+同埋係ig tag廣告商
你係商家 都想搵佢地賣廣告啦
唔憎鏡

但係開始覺得好煩仲要整首戇鳩歌
好彩唔係保狗同19乞
三十年前出親街開親電視都係4大天皇啦傻鳩
其實又真係幾煩既

不過可以話係無得揀,在商言商佢地實揀個食到兩家茶禮既,市場上係無乜其他組合岩黃絲心水又過到大陸中資果關,某程度上中資都係promote緊呢種趨勢

咁就返回原點,如果一個組合做左中資爛頭卒咁駛唔駛要佢付出代價?
mirror紅係事實

惹人反感都係事實
真 冇反mirror 平時都鐘意睇Viu
但YouTube廣告一係佢地 一係大陸game
開ig又好鐘意提佢地(即使內容唔關佢地事)
睇得多好厭好煩
Simply demand and supply je.
你啱 Anson Kong幾有料
就算拎唔到獎都透過黑面成功引人注意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞