C AllStar經理人阿拔開手機APP頻見姜濤嗌討厭 斥MIRROR壟斷廣告:擾民級別

1001 回覆
2229 Like 359 Dislike
多廣告都唔得 使唔使做善堂分返啲廣告俾咁多位藝人?
問下屌mirror嗰班人 返工嗰陣夠唔夠膽reject上司派比佢哋做嘅嘢
揹住經理人個牌頭唔應該講呢d 野,就算自己覺得幾咁正確
咁好似係關廣告商事
唔關mirror事
今年好多歌手都有廣告
牙醫唔駛講,搭車成日見
仲有gin lee,睇99台一定會見到佢
連契豆咁新都有甜筒同益力多廣告

cas一個廣告都冇要檢討嗰個係佢下話
根本就多舊魚,廣告商覺得佢哋有市場價值咪搵佢哋賣廣告囉,有一日發覺搵佢哋都幫唔到盤生意嘅就自然會搵第二個啦⋯⋯煩乜鳩? 
啱,係咪有人開咗條戰線?
幾時去廣告商度洗版派嬲?
我準備好喇
老實講
連登唔係反Mirror既話
Mirror呢家應該霉到仆街
C allstar 幫長實賣過廣告
佢地係廣告人定音樂人?
who you are
所有人,除左你呢啲跟風嘅鏡狗
流流地 完全搵唔到個post/story
而且好矛盾 ig story又點樣帖內反問 講緊dm? 但又冇圖
而且又係得晴報報道
正解
牙醫好例子
uber eat, AXA, AE, American Eagles, Calsberg, Watsons水
遲下有相機廣告

個個都係大牌子

呢個經理人咁樣害 c allstar
個經理人完全無料 諗住 d job會自然就嚟
唔勤力 d 去幫 callstar 做吓 PR
爭個全民造星女團導師都好 ar
始終男團教女團都幾 make sense
連登仔又教人做生意
聽人講崇韓中二病多
陳蕾mc又有天星
mike又同ginlee有fwd保險
契豆都勁多
Joyce 牙醫成個地鐵都係佢哋
佢咁撚好笑既
自己唔紅啲fans唔課金自然冇人搵架啦
啲廣告商搵完你又谷唔到銷量同射落海有咩分別
痾屎唔出瀨地硬
咁啲廣告商搵鏡仔佢地洗唔洗話今期我都賺夠啦俾個機會callstar啦咁至滿意
身為經理人eq咁撚低周街辣火頭抵你隊辣殺半紅不黑咁

感覺好唔適合姜濤,反而Tiger/Error嗰啲會接受到
C all star唔係band
事實上班鏡粉又真係會科水買喎
用 wechat啦 diu
酸到呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞