C AllStar經理人阿拔開手機APP頻見姜濤嗌討厭 斥MIRROR壟斷廣告:擾民級別

1001 回覆
2229 Like 359 Dislike
咁佢更加要好好磨練技術 先好出嚟
我賣廣告係想要人買我啲嘢,緊係搵個最紅嘅明星,佢真正實力真係關我件貨撚事咩
遲啲有人紅過Mirror 未搵第二個lo
呢啲明牌效應,到到都咁架啦,好似iPhone 廢極 未又係個個都走去買 一街都係 又煩唔煩
咁佢都有講「對公眾感受我好公平」
咁即係佢用一個第三者一般人嘅角度(非鏡粉、非C AllStar經理人嘅角度)去睇件事
咁我會理解成:

「作為一般人,比同一班人不斷用唔同廣告洗版,邊到都見到同一班人,佢幾討厭呢個現象,無論嗰班人係邊個都好」
唔好幫佢推上報啦真心肉酸害左c allstar
C all star真係每個人唱歌都好聽

但mirror真係得個樣
C all star實力派怕乜
人哋fans 聽既係音樂
唔係睇男人化濃妝
唔係佢自己想做 係講緊個樂壇
希望你下次覆其他人果陣記得喇
人地其他反鏡嘅功課做得好足架喎
唔係上咗報樓主先出post架咩?
無錯 啲廣告留比其他人拍啦
Callstar專心做音樂就得
好小家好肉醉
捉自己d藝人去搶下job嘛
搶到嘅話
香港marketing好多都係呃飯食
C allstar 唔係廣告從業員,真係唔好難為人地賣廣告la
個經理人明明自己都係靠娛樂圈呢行搵食,點解可以講到自己好似音樂家經理人咁
咁都唔黃?
韓團啲舞難咁多,自然會係唱live果邊取捨
就算要佢地企定定唱都唱得好過Mirror啦

Mirror係衰到兩樣都做唔好
又係度扮野扮冇講
佢直頭大大句有講到"我地呢班後生仔"
唔係指Mirror係指邊個?
真心想知邊撚個痴線佬
好撚難聽
我唔覺得擾民
其實我覺得mirror都好慘 畀公司當賺錢機器
我都想睇多啲佢地嘅表演多過廣告
分清楚經理人同C AllStar啦 明明C AllStar就好支持啲後輩又欣賞mirror,根本而家都唔關佢地事
佢一開始有講”我地呢班後生仔”
其實嗰期邊個紅都係咁㗎啦
雖則我見到都覺得太多
但係因為唔想見到特登唔去某啲地方/唔做某啲嘢會唔會太痴線
閱障?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞