C AllStar經理人阿拔開手機APP頻見姜濤嗌討厭 斥MIRROR壟斷廣告:擾民級別

1001 回覆
2229 Like 359 Dislike

成班死mk 乸型社會垃圾
睇到眼痛
有冇巴打同我一樣
只聽過下名
但連樣都冇記住
利申:佢地對我日常生活真係冇乜影響
可能係中聯通落order要廣告商揾佢地呢
仲成撚日話佢哋似邊個邊個外國明星
dklm
睇得出經理人眼紅鏡仔 鬼叫佢哋班fans夠齊心去撐自己偶像咩 c allstar 歌迷又做唔到咁齊心呀
唔係反鏡 純粹一問 mirror實力邊忽可以同四大天王比??
就算最偶像派既黎明佢地都見唔到尾燈啦
一邊靠實力紅 人地覺得佢地值咪唔擾
一邊靠吹捧紅 人地覺得佢地唔值咪擾
個經理人咁樣害鳩callstar
廣告商純睇錢 經理人就個人感情屌 好唔專業
呀Q精神
好勁前排都無咩事,近呢2,3個月出街突然全部都係佢地,上網睇fb,ig又勁多廣告post,用payme過錢俾人又見到彈出黎
再咁落去會有mirror恐懼症,行過m記兜路行,唔用payme,人地俾錢我都唔㩒條link
Mirror:呢排都揾夠啦想比其他人賺下 比其他人接呢隻job先
真 成班都食咗屎咁
明明依排都唔少歌手彈起 但都係得mirror
唔排除啲歌手唔接 但斷估唔會成堆一齊reject 呱
我明紅先會多廣告拍多話題
但周街都係佢地嘅廣告
上連登又見到好多post都有人講佢地
唔係鏡粉嘅人真係會睇到煩
講真果句
紅得幾多年
娛樂圈本身就係紅得一時
紅唔到一世
換住我係經理人
都會接多啲廣告商賺錢
理鳩你地會唔會睇到眼冤
咁叻去搵廣告商講
唔好做查小欣
佢之前講過邊啲人
成日都見到呢個gif 問下呢個gif 嘅來源
老老實實
只係冇另一隊同佢地比到
以前90年代大把呢類明星效應
我係viu就整多隊女團出黎男女平衡下
tvb玩爛咗幾十又唔見屌
自己仲去做評判
king jer / 娛壹都不停出post
包括身邊所有人話題都係圍繞mirror
屌你老母連登仔真係雙重標準之前 Brian Cha係YouTube 賣廣告又屌鳩人煩真係垃撚圾
好撚煩冇人想睇呢班蛋散
好彩unfollow佢哋
但又唔想只係為咗佢哋成日報呢啲人就唔睇個page
唔駛講咁多,已經unfollow左call star四條粉腸
好想
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞