C AllStar經理人阿拔開手機APP頻見姜濤嗌討厭 斥MIRROR壟斷廣告:擾民級別

1001 回覆
2229 Like 359 Dislike
最紅o個陣唔做廣告無問題
而家搞一大輪又拆又重組跟住嗌無廣告
所以個經理人覺得咁樣出下ig post就可以屌到啲廣告比callstar?
吸睛係咪蝗語
引人注目/搶眼?
我唔討厭佢哋但我討厭吹捧嘅氣氛

其實上面啲人講都冇錯而家咁多fans支持

啲廣告商梗係搵佢哋落廣告啦

但唔緊要嘅而家都開始好多人唔鍾意

越聽越多 開始變咗反感 反感嘅人慢慢多緊

到時又會過一過返比其他明星做

世界輪流轉又係咁樣

同埋淨係比佢哋玩晒都覺得好悶呀而家

但真係又要睇吓有邊一隊可以再走出嚟咁樣硬碰
咁佢咪去搵佢朋友呻苦水囉
我又唔係佢朋友
仲要唱埋jer首迴光物語 
呻吓又唔得? 193都得 人哋咁做點解唔得?
人哋動機一定係咁單一 只係搶客 而唔係想呻?
唔通要學鏡粉班柒頭 成日mirror mirror咁嗌
去人哋主場到嗌 洗板 咁先可以賺到廣告?
阿拔: 好煩呀 連去callstar演唱會都聽到mirror error既歌
193都係呻吓姐
係囉 fair!
至少人哋冇鏡粉咁柒 喺到踩黎明場
亦冇mirror咁柒 一個奧運採訪都可以搞咁多小動作去引人注目
佢係咪暗示緊覺得 callstar 好煩唔想再湊佢地
鏡粉都係呻吓姐
製造noise唔代表可以吸粉

要維持heat rate應該即刻拍大叔的愛2
呻還呻 咪去自己IG 到呻囉
去踩人哋場 洗人哋板 咩心態
同阿拔一樣既心態
屈啲咩 問吓啫 我中文水平唔高 只係想clarify係咪蝗語
好on9 ,唔去屌PayMe 搵人賣廣告 走去屌接廣告個個。就算冇Mirror 都可以賣廣告架定係唔要自由市場,咁就唔會煩?
賣廣告不嬲都唔係睇實力架啦,拎個歌手身份出嚟比又係on99
冇留意佢 所以唔知你講咩
呢四舊c all star用甩皮甩骨嚟形容真係完美演繹
唱十幾年接嘅廣告夠唔夠一個anson kong今年接嘅廣告咁多(都唔拎最紅果幾個嚟同佢地比啦)
你點樣理解到佢嫌C AllStar煩唔想再湊?
字裏行間都無嫌過C AllStar任何嘢wor
「如果全部Kingdom C嘅歌,我都覺得係不知所謂,對公眾感受我好公平」、「就算呢個係C All,我一樣會覺得討厭」

作為經理人都要扮中立真係未聽過
其實佢係講緊想香港樂壇做亞洲第一唔係佢自己要做亞洲第一
你會唔會係聽漏咁多隻字而誤會咁耐
任何廣告我都唔想睇,可唔可以叫所有廣告停哂,好擾民
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞