C AllStar經理人阿拔開手機APP頻見姜濤嗌討厭 斥MIRROR壟斷廣告:擾民級別

1001 回覆
2229 Like 359 Dislike
下….. 不如你聽下佢地d live先 除左呀jer 其他全撚部五音不全 可以成首歌冇一句係冇走音
而家咁撚樣都可以做歌手架啦?
擾民得過港共
港共就唔敢批鬥
平民藝人就鬧咁大聲
今日先同老母吹水講呢樣嘢
成個娛樂圈好似冇撚晒人咁戇鳩
唔可以兩樣都屌?
弱智logic
twins當年又係咁紅
首先live係點我都無乜點聽過唔識評論
但ad buyer會睇live功力/演技/跳舞技巧而揀代言?
人哋啲fans肯課金買代言產品啊
即係連登要反咩歌手或者支持乜嘢歌手就wfc嘅
但係咪要反到連基本智慧都喪失埋
叫人睇live嚟揀代言
callstar高質過mirror error好多
但係callstar演唱會又請error....
下次廣告商想揾人拍廣告係咪想上嚟問你攞approval先出得街?
比你班傻鳩鏡粉重溫下佢地d live
班fans留言又話病又話冇時間
https://youtu.be/pJc5EFRYXX4
但我鐘意見到他們🥰好正mirror
嗰啲luxury brand大把fans肯洗錢買
你試吓搵cctvb班姐仔代言睇吓會點囉
廣告就擾民 有d政治都好擾民 又唔出聲?
佢冇兩樣都屌
弱智人仕

睇呢單新聞再search下佢個樣
先記得之前阿媽睇cctvb聲夢佢有份做評判

如果全部係kingdom c + greytone 既人立哂啲job
佢真係會出聲吠先講
雖然我都覺得太多mirror
但咁樣酸出面好核突
我冇話廣告商搵人係睇live 不過係講佢地比人話唔係歌手係岩架喎 根本冇撚尊重過自己職業 做歌手可以唱撚到咁 連自己都冇尊重過
我都覺得政治擾民好多
攪到甘多人移民
呢d他又不出聲wor

佢好似仲唔只一次
仲有上cctvb啲濕尻節目
咁香港仲有咩歌手
最記得喺2020前連登無人講mirror
但就係2021叱吒完場所有歌手走音破音炒晒車
得姜濤係穩定
所以先有人開始留意Mirror

我同意要操live
但以你咁進取嘅講法香港本來就係無歌手
前幾日Iam同Jay Fung果個show又係咁 癲到 病足幾年
咁你咪sell啲客戶叫佢哋唔好用條大陸仔囉
啱啱上wiki睇吓
根本無mirror之前callstar就係無乜廣告
都唔得知佢咁燥做乜
屌你老母
打機睇資料 迫我睇30秒mirror
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞