C AllStar經理人阿拔開手機APP頻見姜濤嗌討厭 斥MIRROR壟斷廣告:擾民級別

1001 回覆
2229 Like 359 Dislike
明明今年CAS重新合作出番歌首首都好正
但咁搞一搞又變負面新聞

利申 醉愛on仔
行嘅路線唔同 一個實力派 一個偏idol
依家咁 好自然會令外界以為係callstar內心想法
其實係因為叱咤令姜彈起
果陣搶好多 Media Coverage
自此之後就爆紅
所以班 fans 去投票造就呢件事
(特別近年應該少咗人投)

跟住 153 又幫手棒 193 -> Error彈起 -> 自肥紅爆 -> 幫埋 Mirror -> 多人留意 Viutv -> 連有 7cfu都爆紅埋
所以咪話倒米
垃圾經理人
擺明獨立發展揾唔到錢先要再合體
錢作怪
唔止樂壇,娛樂圈都死埋啦
有冇人想一人一po撐呀拔
平時收到廣告電郵同訊息都冇影響日常工作同作息,但係覺得煩咪啫係騷擾到囉
冇講錯喎冇料又過度吹捧,唱歌走撚晒音已經做唔到歌手本份
其實咁多年我都唔明廣告同sales,什至鋪頭d sales有咩關係

買野唔係要自己做research再去買?

去到sales只係負責收錢?

真係有人會聽sales講野而買多D?
成篇野都好酸
冇mirror都唔見得啲廣告會俾 c all star
如果好多廣告商搵佢地 經理人又會唔會推哂啲廣告 廢事佢地做廣告從業員
個經理人擺cas上台係咩玩法
人哋紅 你就眼紅
C all咁耐,除咗天梯 我乜都識
唔理係乜嘢
有mirror就9衝
正傻西
仆街連櫃員機都係姜濤
似害,c all串得嚟 得首天梯
我呀 屌你老母
多咗人留意返廣東歌係真
留意返廣東歌入面鏡嗰啲歌咋成日講到咁撚偉大,啲粉會由聽偶像派走去聽實力派真係講唔通
個個上去 新人本地又難紅
見到mirror班傻閪就唔開胃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞