C AllStar經理人阿拔開手機APP頻見姜濤嗌討厭 斥MIRROR壟斷廣告:擾民級別

1001 回覆
2229 Like 359 Dislike
喂老友
你睇下我留言先啦
我淨係話條友鳩up c all star 得一首歌有人識

你講咁大輪耶穌做乜
單睇唱功呢句都係你講 咪屈我

屌你班鏡粉係咪痴撚線
我到依家都未聽過
男人都會 不過女人係8成
話得番一件個d仲易 好多人耳仔軟
唔係個d美容院 健身教練點做生意
同埋驚個下買唔到就買唔番
老闆嚟,唔只係經理人
講真個句 唔理係唔係搵MIRROR
我係廣告商見到個經理人咁樣 都唔想搵你旗下啲藝人啦…
港交所、馬會就係壟斷
mirror一定唔係壟斷
因為只要一夜之間有藝人/組合仲正過mirror就會即時打破mirror獨大
終於有個公眾人物出黎講句 不過RIP
大哥呀
你夠俾人覺得吹棒緊c all,而家經理人無事起風浪,你又講7年前仲有咩歌好聽多views,咁我唔追星既角度,c all真係得首天梯,而對mirror又大叔的愛,又調教你。。
d廣告畀佢經理人推晒
而家C AllStar 啱啱出道咩?
未有MIRROR 之前又唔見你上位?仲好意思屌9人

之前四大唱片公司同TVB 點樣搞死香港樂壇﹐你又唔去屌佢地?
不如屌9埋D韓星搶埋你香港市場啦, 都ON99
都話係老闆唔只係經理人
認真答,而家睇viutv 日日睇藍濤係度pay喵pay喵 日日洗腦 兩個鐘播十鳩幾次,真係開始覺得厭

強調返,暫時淨係對藍濤同果個廣告感到煩厭
純粹覺得 call經理人害咗call
痴撚線條友
公道講call star 有其他歌
佢又係到話我吹捧
咁畀佢老闆推晒
係啦
call star 出道咁耐得一首歌
mirror就十八般武藝
要學識習慣,大陸咪一樣周街習大大個樣
留下來的人已經屌打鏡
點解咁多人會主客調轉
而家係廣告商同拍廣告嘅agency瘋狂搵mirror
唔係mirror霸晒啲廣告唔畀人做
全民Payme 全民wallet
愚民係咁
唔鍾意鏡就係你問題
總之一定要睇佢地十二個 唔可以睇其他人
咪臭係 接廣告之前都唔諗下自己會唔會煩到人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞