C AllStar經理人阿拔開手機APP頻見姜濤嗌討厭 斥MIRROR壟斷廣告:擾民級別

1001 回覆
2229 Like 359 Dislike
連登仔係咁 邊個紅 多人講就話影響到佢
邊個紅就揾邊個好正常啦
唔同揾cctvb 咩 未俾人屌過呀

Mirror 宜家唔接廣告 唔通等過氣先揾咩
要屌都唔係屌接廣告嗰位啦

反鏡 反到唔用腦
娛樂圈 樂壇就係有啲人成日以為自己係藝術家,音樂家,奇奇怪怪 其實自認係一個藝人有咩問題?如果你成就高到拎博士或者勁到有一班人去研究你,我都接受嘅
最搞笑係自己做呢行都好似未明咁
不嬲樂壇唔係淨係講唱功架啦,咁天真
淨講唱功是旦一個音樂老師都可能好過佢地啦
+1
我係鏡粉但都覺得個廣告歌難聽到要打爆部電視
梗係唔會
其實以前tvb陳豪,蔡思貝,張曦雯,湯洛雯,fyy呢堆 咪又多廣告,係呢幾年先少
Cas成日上tvb添
咪又睇人地背後係乜人先咁講
多廣告都要比人鬧

真係on撚9
廣東歌多左人聽多返人講,你不願承認都無用
真心 已經分唔清係捧殺 定賺到盡了…
而且唔係剩係佢地多廣告

viutv班人都唔少廣告呀

唔抵得呀又要?
老實講 廣告商係睇可唔可以搵個明星賣更多
如果佢哋收得貴 之後收唔返請佢哋成本 冇人搵啦
事實係 搵咗佢哋 賣多咗好多 賺埋請佢哋成本有突
咁你係marketing 會點決定 再講 成班形象正面
Samsung 搵佢哋 連Samsung watch 4都訂到爆晒單...
我真係唔知係佢哋唔爭氣 定係擾民
咁話佢唱歌垃圾有咩問題
我老母唔係姜糖,但見到個屁喵廣告會好開心
8號仔業績報告都好明顯講到明viutv業務靠artist management啦 有咩錢就作左一筆先
Sad…
好唔抵得
其實係好核突㗎 成個怨婦咁
好慘
最近聽班愛支病講野,開始鬥李澤楷,話佢幕後金主
可能係下一位稻草人
有本事,自然會有人欣賞,你估大家傻,亂咁追捧嗎
你又估得冇錯,班鏡粉真係傻
咩叫點解唔屌?我都無屌過任何人
我剩係唔鍾意anson lo
幾件大陸仔
一兩個識唱歌
兩三個識跳舞
一兩個個樣OK
一兩個識做戲
12個人全部長處夾埋1個人都未必可以稱到天王
但係吹到天上有地下無咁

笑死人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞