C AllStar經理人阿拔開手機APP頻見姜濤嗌討厭 斥MIRROR壟斷廣告:擾民級別

1001 回覆
2229 Like 359 Dislike
thx
有圖就有得討論
kingdom C最近好搶口
根本上就係其他人有
得佢嗰4件甩皮甩骨冇
就賴鳩人哋Mirror搶晒啲嘢嚟做
而家啲客唔揀大台自然會偏向揀歌手㗎啦
咁客唔揀 佢唔去屌鳩個客
我好鐘意
https://www.facebook.com/bertliu744/posts/4526091637403146

求其搵都搵到啦你有無搵定想食殘廢餐
真心覺得其他artist好撚慘
成個廣告市場俾佢哋壟斷晒
尤其時Anson lo真係好煩
誠哥有幾年揾過佢地賣廣告
而家個經理人咁踩人地個仔旗下隊野
真係祝 callstar 好運啦
做經理人做到佢咁柒
咪由得佢言論自由囉 d後果 callstar食晒
估唔到c all star都係5毛
去到邊都係mirror 睇個youtube又係mirror error 煩撚到癲
有班傻西仆住買喎
自己實力唔夠人哋有咩好怨?

冷靜D照下鏡, 睇下自己個樣, 同埋睇下你本銀行存摺有幾多錢先啦

世界好公平

如果人人都心想事成
會天下大亂

世上總要有你D咁既廢人
不如你走去同d賣廣告嘅公司講
有啲賤種成日覺得反鏡=眼紅

十足十啲小粉紅:「反中國=眼紅中國。」
諗番起佢地係個團到有分咩位
Jer係咩鳩實力擔當
屌你老母實力都要搵個人擔當
其他果d冇實力學咩撚野人出道
我唔認同 callstar甩皮甩骨
佢地今年出果堆歌係真心高質
亦都好有本土特色 時代感
但簡單講 就係經理人廢
把握唔到佢地特點去將 callstar "sell" 畀廣告客戶
callstar快 d賣甩呢條友好過啦
其實阿拔係cas嘅老闆 唔係經理人
即係叫人有job唔接
仲要原因係:呢排都賺得多啦,都應該比人賺吓
咁都講得出口
咁callstar接到幾多個廣告嗰時個經理人會cut咗唔再幫佢哋接
以前啲廣告歌都係教會歌
準確黎講係好多信徒嘅廣告從業員
鏡粉不願面對事實
係得Jer係唱歌ok 不過淨係識唱就冇其他實力 其他人真係得啖笑
Mirror 壟斷廣告都係想賺多d中資藍店錢養黃姐
鏡粉可
真係慘
anson bean, alfred, dear jane 都 keep住咁多廣告
冇廣告果 d 又真係慘 d
Anson lo(病患擔當)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞