我和鄰居大姐姐的故事(12)

1001 回覆
338 Like 4 Dislike

被包養了
仲未找晒
加更
啫喱巴
二百五十五

令我非常意外既,係第二朝一早起身既時候Ada已經唔撚見左。

我根本就唔知佢幾時走,唯有希望佢走既時候冇撞到我老豆喇。

不過應該就冇既,如果有既我仲唔比我老豆屌醒咩?

但話說回來其實Ada都幾冇禮貌,一句道別都冇,連message都冇一個。

但算喇。

佢只係過客一個。

之後既日子冇乜特別,返學放學,有時就社隊球會練波,冇波練就同淇淇佢地聚下,又或者同阿必去搵文叔佢地踢下波。

我同Ada變左性伴侶,有時扑野時間係我放學,有時就星期六、日,視乎大家邊個時間得閒同冇咁易比人發現(我要避開秋兒姐姐,佢就要避開佢啲男朋友sssss)。

不過…雖然多返個渠道洩慾,但係始終都係搵唔返同Kitty姐姐一齊果陣時既感覺,我同Ada真係單純為左滿足雙方既慾望而扑。再者,Ada無論樣貌、身材、床上技術、床上既誘人程度,通通都唔夠Kitty姐姐好。

唉,咁講法,有啲掛住Kitty姐姐了。

唔知佢去到英國仲有冇玩野外露出呢?

至於秋兒姐姐…唉…唔好提喇。乜學生會加埋自己啲溫書做功課時間,真係會令到佢咁忙咩?

呢段日子入面,我同秋兒姐姐既相處時間真係創新低。基本上除左返學既時候會一齊出門口,到夜晚秋兒姐姐返屋企,我地都係好少見面既。

秋兒姐姐就要忙學生會既會務、義務去幫黃社班幹事做社務、自己又要溫書做功課;而我自己有時放學又要練波、星期六日又要比賽,所以我地可以見到面既時候真係好少。

有時我唔駛練波買左啲餸返屋企煮,之後得自己一個人食飯既感覺都真係幾空虛…

呢啲時候我就特別掛住秋兒姐姐…

就算我既廚藝有進步都好,我根本就唔係想煮比自己食,而係想得閒比個驚喜秋兒姐姐,煮啲好野比佢食…

自己一個人食,就算食龍肉都冇味…

呢個亦都係我另一個一得閒就約Ada既原因。

一寂寞就想屌閪。

無論塊閪既主人係邊個既…

亦唔理每次扑完野之後既空虛感…直視秋兒姐姐時既罪惡感…

總之越係想被愛,就越只係想做愛。

我諗自己開始有小小體會到當年Kitty姐姐所講,每日放學返到屋企都係得返自己一個既時候既寂寞感覺。

或者佢係因為咁樣,所以當時先至搵唔同既男同學拍散拖或者做SP。

而家秋兒姐姐忙到咁,仲夜返屋企過上年同Kitty姐姐一齊響自修室溫書,老豆又冇咁早返到屋企,加上人又大左小小,我先開始感覺到寂寞…

比起Kitty姐姐幸運既係,我至少有一個錫我既老豆同家姐。

唉。

唔講住喇。

自從上次響課室單野之後彈彈妹就冇主動黎搵過我,而我都冇八過佢既近況。不過我上次咁樣屌柒彈彈妹,就好似傳到全校都知。

不過…秋兒姐姐反而冇問起過我呢件事…

我連佢知唔知有呢件事都唔太sure…

佢忙到學校既八卦應該都唔會知……

唉。

又話唔提秋兒姐姐住了。

真係唔提了。

而陳日朗都冇搵淇淇,繼續佢既食女生涯。

好快連社際足球比賽都完埋。寫得多社際比賽既過程你地都悶喇,詳細野就到踢港青先講,所以我決定直接話比你知,今屆既社際足球比賽既冠軍,係我地黃社,亞軍就係綠社。

而比賽形勢都冇以往咁激烈,我地黃社除左恒常既訓練之外,仲經常比文叔佢地調教,而綠社既主力又走得七七八八,新人又無力接棒,得阿必一個苦苦支撐,此消彼長之下,綠社佢地再一次失落冠軍,係一件好正常既事。

阿必都唔止抱怨過一次自己既隊友,個個以為自己係球星咁,練波又唔認真,如果唔係阿必仲響陣中,佢地應該連亞軍都拎唔到。

至於球會方面,我地同今季連青年軍都大搞既南○都曾經上過榜首,今季既競爭應該都會好激烈架喇,所以大家響練波時比起之前更加比心機。

不知不覺連十一月都差唔多過去,陸運會又好學校旅行又好都圓滿結束。綠社雖然足球好屎,但田徑其實唔差,仆街含撚仔陳日朗包辦晒佢參加既五項個人或團體項目既金牌,所以綠社得到陸運會總冠軍。

旅行都冇咩特別好講喇,年年都係去沙灘,年年都係同淇淇佢地燒野食架喇。

然後十一月尾,就到左果日。

我第一次見到果個人既一日。

(待續)
爆舊post既加更暫定呢個星期六,多謝大家支持
又有新sp
似係啦 feel到有危機感 然後亂鳩咁屌柒秋兒嘅日子到啦
推推推推推推推
熙熙秋兒要訣裂了
推推
仲以為秋兒對熙熙有feel𠻹
pish
Pish
Push
等左咁耐得一篇
秋兒mola mola
依家係咪淨係得返加更已經冇咗日更?

都知道葉師傅最近忙碌兼辛苦,仲肯繼續寫,已經好犀利~

葉師傅,求吓你,短期內,可唔可以比Kitty姐姐出嚟客串下,我真係好掛住Kitty姐姐, Kitty姐姐簡直係女神~
推推
Push
Kitty 姐姐世一
Kitty姐姐後援會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞