我和鄰居大姐姐的故事(12)

1001 回覆
338 Like 4 Dislike
我唔會比另一半知道既

希望
金田一!
睇下Daddy既定義喇
準備加更
山區巴

打開雙腿is ok
二百五十四

「咁妳有咩做?」又唔返學又唔返工…

「咩都唔駛做架!」Ada又繼續一臉自豪地道。

……

……

……

「妳唔係話自己一個人住既咩?」我疑問:「冇工返點交租?」

「有人養我架嘛!」Ada大言不慚。

「下?」反而我有啲愕然。

「果間屋係我男朋友比我住架!」Ada毫無廉恥地道。

「就係妳講果個阿龍?」我又問:「但妳同佢而家搞成咁,佢仲肯比妳住落去咩?」

Ada格格一笑,道:「我講緊我個正印男朋友呀!我真係貪玩先同阿龍一齊咋嘛。唉,其實諗返我都唔知做乜要同阿龍一齊,佢又冇錢又對我差又唔靚仔,啱啱一講清楚要分手直情想打我咁,我決定同佢一齊果陣應該盲左。」

我越聽越糊塗,問:「妳同一時間有兩個男朋友?」

「一時時喇。」Ada又擺出個好自豪既表情,笑道:「而家就兩個,有時就三、四個,有時又得返一個。總之呢,我既正印就係得Alexander既啫,佢咁有錢,又咁易呃,我先唔會同佢分手呀。」

屌。

講到尾都係錢。

原來Ada真係雞黎架喎。

「呢個Alex…乜鬼野唔知妳有咁多男朋友既咩?」Ada同呢個Alexander都一齊左起碼兩年,乜佢真係咁柒乜鳩都發現唔到?

「哈,佢知又點?咪一樣照比我食我住?」Ada笑得好賤。

唉,我想停止呢個話題了。

呢條女真係癲架。

我諗起楊舒達好似對Ada有啲興趣,好彩佢唔係真係識佢,淨係見過佢一次啫。

我既好隊友會鍾意呢啲港女,我真係諗起都打冷震。

「係呢,之後你如果想再同我做既話,就直接上黎我屋企喇,屋企成日都係得我一個,容易啲夾時間,方便好多架。」Ada姣笑道:「你既技術真係我遇過咁多個入面最好既,唔怪得Kitty果陣咁迷你喇。」

「唔…」雖然呢個offer聽落好吸引,但我同呢條妖女係唔係唔應該扯上太大關係呢?

「放心喇~呢件事係我地既秘密黎既,我唔會話比任何人知架!」Ada響我耳邊穿左口氣。

唔…

又有免費閪屌…

都係唔好理咁多…

「嘿,妳個姣婆已經諗住有下次。」我走埋去坐響床邊順手揸左Ada個波一下。

妖。

平既。

「咁你係有料吖嘛!」Ada還拖,輕輕咁摸左我既小熙熙一下。

「妳咁快又想比多次?」我大力揸多下。

「啊!」Ada輕聲呻吟左下,再答道:「我想啊…」

「唔…妳唔驚比我老豆發現既話咪黎囉!」我作狀撲上去要開Ada波。

「咪喇!我唔想今晚冇地方訓呀!」

「嘿嘿…」

*

不過到最後我地梗係冇開到波喇。

老老豆豆,就算Ada真係唔驚冇地方訓,我都驚比老豆知。

想死咩!?

但係響之後既一段日子裡面,Ada就代替左Kitty姐姐,成為左我既固定性伴侶。

同Kitty姐姐非常唔同既係,今次Ada比我既感覺真係由頭到尾都只係當我床伴,因為佢唔似Kitty姐姐咁樣,會同我出街食飯睇戲唱K,基本上我地約親都係響佢屋企見面,然後見親面都係扑野。

Alexander比佢住果間屋其實都成四百尺左右,一個人黎講算好大。我最初以為Alexander呢個死肥仔係學生,但原來已經係大學畢業出左黎響佢爸爸間公司做緊野,係獨生子黎,所以佢爸爸好錫佢。

Alexander同Ada好似係響啲乜鬼野網上交友識。

當年冇交友app,但相同原理既交友網站倒係有唔少。

根據Ada所講,Alexander同佢一齊之前係未拍過拖又係處男,所以同左Ada拍拖之後佢對Ada既依戀係仲多,佢亦都好錫Ada,佢既第一次都係比左Ada。

唔怪得佢好似比Ada食住咁喇…

包食包住仲個個星期比零用錢Ada洗,但係換黎既係佢條女同其他男人(唔止我,仲有Ada其他男朋友)響佢間屋入面啪啪啪。

頂帽大到遮住左對眼喇。

好心佢喇…咁大個人都比條妖女呃…頂綠帽大到遮埋雙眼喇。

至於阿龍方面,我有問過Ada驚唔驚比阿龍返黎尋仇,佢只係笑笑口咁同我講件事已經解決左。

……

……

……

我冇興趣知佢點解決……

總之,就係咁,我既另一段荒淫之旅又開始了。

(待續)
星期六竟然有文
好滾動
葉開熙找咗數
真係「少奶奶」
各種意義上嘅少奶奶
葉開熙條jer 真係落咗大麻
推推
Push
有文即pish
推推推
😂😂😂ocamp故係邊一個
你search返我第一個post就搵到架喇
多謝
綠茶巴
山區巴
會上癮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞