我和鄰居大姐姐的故事(12)

1001 回覆
338 Like 4 Dislike

我努力啲
而家準備出
餵夜奶先爽皮
多謝
而家出!
個肚又細返了
二百五十二

「做咩仲唔著返衫?」我皺眉問Ada。

「咦,我諗住一陣再黎多次添。」Ada眨眨眼咁望住我。

原來因為咁先唔著返衫褲…

妳條港女其實都幾撚淫……

我心念一動,下面又行起升旗禮。

「其實你都想喇,係咪?」Ada明顯見到我條短褲既J位拱起左。

屌,我梗係想喇,不過…

「唔得呀,十一點幾,老豆就返到架喇。」我按下慾望皺眉道:「一陣老豆返到黎妳留響房咪撚出聲呀。」

「噢。」Ada似乎有啲失望,頓了一頓,又開口:「喂,拎你手機黎。」

「唔拎。」我自己行埋張書枱度拎起自己部手機玩。

唔,有幾個messages。

淇淇既…可以唔理住…

咦?秋兒姐姐既message?

我急忙click入去睇。

秋兒姐姐:“你過唔過黎一齊做功課溫習吖?

差唔多成45分鐘之前send過黎既。

「喂,拎黎喇!」Ada趁我望住秋兒姐姐既message發吽哣果陣一把搶撚左我部手機。

「喂,屌妳咩!」我怒道:「比返我!」

「女朋友啊?」Ada望住個電話Mon笑一笑,道:「放心喇,我唔會話比佢聽架喎!我都仲想有下一次!」

我突然間停低手。

下一次?

對於啱啱先失去左Kitty姐姐呢個長期性伴侶既我黎講,呢個無疑係一個好吸引既選擇。

即使淨係計床上功夫,Ada都絕對係比唔上人間性器Kitty姐姐架喇,但有條女比我出下火真係好撚吸引。

就響我諗緊野既時候,Ada已經將個電話塞返比我:「搞掂晒!」

我回過神來,問道:「搞掂咩?」

「我用你電話打左比我呀。」Ada笑道:「咁咪交換左電話囉!」

「哦。」我拎起自己個電話一望,果然見啱啱撥出左一個陌生既號碼。

擺明係Ada既號碼。

Ada起身開始著返衫,一邊嫵媚地笑道:「得閒出黎打返場友誼波喇。」

「好呀。」求之不得。

不過而家唔係搞呢樣野既時候。

我望一望手機,諗起秋兒姐姐既短訊。

秋兒姐姐會唔會仲等緊我回覆架?佢見我咁耐都唔覆又會點諗呢…

我考慮左都唔駛十秒,決定都係要過去秋兒姐姐屋企溫書,於是我向Ada道:「喂,我出一出去先,一陣妳匿入房,聽到咩聲都唔好出!如果我老豆返到,妳就匿埋響被入面,熄左燈老豆應該唔會入黎,發現唔到妳既。」

「下…你要掉低我一個…?」Ada有啲意外地問。

「屌妳,有床比妳訓仲想點。聽晚咪撚再上黎煩我呀。」我由書包拎出課本同文具。

「溫書?」Ada擺明有小小吃驚:「你唔似喎。」

屌吖,我讀書成績勉強都叫過得去,至少夠分升班先。

「關妳撚事咩。」我緩緩咁行出房,順便熄埋燈:「總之妳乖乖地響度唔好撚出聲喇。」

「哦…」

*

㩒過門鐘之後,秋兒姐姐出黎開門,見到係我有小小驚訝:「熙熙?」

我強壓住心入面既罪惡感,扮晒唔好意思,道:「Sorry秋兒姐姐,我啱啱唔小心恰著左,啱啱先扎醒睇到妳短訊,所以而家過黎…」

嘿。

我扮野都幾叻。

秋兒姐姐望住我手上面既書本,好溫柔咁微笑道:「傻瓜熙熙,入黎先喇。」

我將啲書同文具擺響餐枱,而秋兒姐姐都由佢間房既書枱搬左啲書出黎,甜甜一笑,道:「都夜喇,不如你做埋功課就返過去訓喇?」

「我可以同你溫多陣書…」有秋兒姐姐在旁,溫書都變成一件樂事。

秋兒姐姐望住我,突然間問道:「熙熙你仲未沖涼?」

入到黎之後一直都有啲心虛既我嚇左一嚇:「下?」一時之間竟然反應唔切。

「你身上面好似有陣…汗味…?」秋兒姐姐問。

嚇親。

其唔止汗味,隨時連淫水味都有。

「呃…係…」我好驚秋兒姐姐發覺果啲其實唔止係汗味…「我趕住過黎做功課……」

「咁你仲有咩功課未做既就做左先,然後嗱嗱淋返過去沖涼訓覺喇!」秋兒姐姐笑道。

「哦…」我冇再講咩,拎出功課就做。

其實我都唔打算真係做晒,反正我都成日欠交功課,我既目的只係想見秋兒姐姐。

(待續)
生完bb唔好淨係睇住個b 照顧埋老婆 如果唔係好易有產後抑鬱
加油啊 香港人好長命
最緊要唔好打亂你本身生活同健康啊
成日唔交功課 諗起我中學成日早番去抄功課,抄唔切就唔交
我中學既時候係未交過功課
真人真事
秋ny係真有其人
終於一次過追晒po
上星期開始追故,依家已經追到live
Ocamp故都呢2日睇埋
我真係好鐘意ocamp個個,因為自己都係讀嶺南,好多野都有畫面,諗返讀書個陣
多謝樓主比我有個契機又回味下大學生活
Push
推推推推推推推推推推
真人真事梗係有畫面
秋兒姐姐:“你過唔過黎一齊做功課溫習吖?

差唔多成45分鐘之前send過黎既。

為咗仆條MK 妹
搞到冇得同秋兒共處
冇文都pich
又無文
推推
星期六加更其實係追更

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞