我和鄰居大姐姐的故事(12)

1001 回覆
338 Like 4 Dislike
又唔好咁講,話唔定你好enjoy 呢
其實都幾
自虐
二百五十一

雖然老豆理論上應該唔會咁早放工返到屋企,不過為免夜長夢多,我直接將Ada推落床,除埋自己件衫,準備用男上女下既姿勢長驅直入。

Ada仰望住我,突然嫵媚地笑道:「不如今次你訓低,等我服侍你喇?」

「服妳老味呀!」我冇撚理到Ada,直接將條巨龍出儘全力一野頂撚到小Ada盡頭。

「嘩!」Ada擺到明估唔到我會直接拒絕佢既提議兼即刻長驅直入,比我插入果下,Ada連眼都突埋,雙手不過自住咁緊緊捉實我㩒住張床既雙臂。

我絲毫冇半分憐香惜玉,一開波已經用盡力頂爆Ada既子宮。

老老實實,冇之前屌過果三條女咁好屌。

真係鬆撚過Kitty姐姐佢地。

Ada應該比好多仔屌過,但佢既體質並唔似得Kitty姐姐咁係性愛名器,所以恢復鬆緊既速度就比較慢。

而佢只係十幾歲啱啱考完會考既姐姐仔。

究竟佢比幾多男人插過?

離題了。

Ada好快就適應左我既節奏,個身體仲好配合咁扭黎扭去,一邊呻吟一邊大叫:

「啊!好正!」

「好巨型啊!」

「頂到入去喇!」

「塞滿晒我喇!」

「我仲要!」

「比我呀!」

「大力屌我呀!」

屌吖。

我都未扑過條女咁撚多野講既。

「屌,臭雞,妳嘈撚夠未!?係咪真係想比人聽到啊!?」我忍唔住屌鳩Ada。

雖然今次關好晒門,我唔確定自己度房門同大門隔音夠唔夠勁……

「係…係…我係臭雞…快啲屌死我!」我一路插Ada一路叫…

算…

而家精已上腦,況且今次秋兒姐姐應該冇可能會再好似啱啱咁企響門口,應該聽唔到既。

「好,我就屌撚死妳條臭雞!」我配合下佢喇下。

隨住我越黎越加速節奏同力度,Ada既眼神都比我屌到越黎越散渙,終於喃喃地道:「要黎喇…要黎喇…」

啪…啪…啪…

我feel到Ada就快要黎料既時候,突然停返晒所有動作。

已經比我屌到神智不清既Ada微微張開眼睛:「嗯?」

「唔屌喇。」

「唔好…我仲想要…」Ada仲係迷迷糊糊地道。

「咁妳自己黎啦。」我響Ada旁邊訓低。

餓到妳而家咁先叫妳騎上黎,咁妳就冇撚得玩野喇?

Ada聽狀即刻有氣冇力咁騎上黎,用手捉住小熙熙對住自己既洞口一鳩野插入去。

「啊…」Ada又響起誘人既呻吟聲:「真係好巨型…塞得好滿…」然後開始自動波咁騎上騎下咁un。

唔…真係幾撚爽…

響下面望撚住Ada一臉高潮既樣,非常忘我咁投入性愛,一對微乳都有小小郁動,自己又唔駛點郁,視覺上真係冇撚得頂。

Ada本身已經差唔多黎料,所以騎左上黎之後越un越快,我都開始出力往上頂,務求插到Ada慾仙慾死。

比我再向上進攻、插下插下,Ada終於爽到頂唔撚順,成個人突然扒低攬實我,又爽撚到高潮。

今次我都唔撚再忍,繼續猛烈咁挺腰抽插,好快都去到高潮既臨界點,之後我加大力度抽插,Ada又再次全身蹦緊,雙手緊緊攬住我條頸,又開始放聲淫叫。

我繼續挺腰而進,自己都終於迎黎高潮,將濃濃既精液隔住安全套射晒入Ada既子宮入面。

Ada攤軟成個身響我胸膛上面,成塊面紅卜卜係咁喘氣,睇落仲享受緊高潮既餘韻。

我射完之後都攤左響張床上面休息下。

過左陣,我率先開口:「妳啲衫呢?」

「仲響廁所度…」Ada懶洋洋地回答。

屌,如我所料。

「唉屌,妳諗住就咁擺低啲衫響廁所度呀?」我問:「我老豆返黎見到就仆街喇。」

唉屌,我已經接受左今晚Ada會響度過夜。

「你幫我執喇~」Ada依舊係懶洋洋地道。

屌,如果條臭雞真係唔撚執既話都係我死,我唯有著返衫死死氣咁入廁所拎返Ada啲衫褲出黎。

屌妳。

啱啱掛住要扑野唔覺,而家先發覺我打橫抱住濕晒身既Ada出黎既時候整到成地都濕撚晒。

我打開房門,將啲衫褲掟比Ada既時候,又見到張床單都濕晒(沖涼水加淫水加汗水呱),唉屌又要換埋床單。

最後為左執手尾,我又搞左十幾分鐘,都成十一點半了。

Ada條臭雞淨係光脫脫咁行黎行去,一啲都唔幫手。

唉,都唔知係邊個服侍邊個。

但話說回來,雖然有啲攰,但係有得扑野喎,值得既。

搞完一輪走返入房,Ada仲係剝光豬咁訓左響床度睇雜誌(應該係佢自己買)。

……

係咪Kitty姐姐傳染露出癖左比佢呢?

(待續)
舊Post 400正皮加更暫定今個星期六,儘量唔會甩期

至於爆post同100正評加更麻煩大家密切留意公佈
支持
仆街葉熙威,搞大咗秋ny個肚

有文即pish
好波,呢個甜不錯
睇住秋ny同佢個b呀
推呀
lm
Push
Push
new po lm
又係無文既一晚
mola mola
lm
遲下就黎搵個孫燒比我
Live左
多謝支持,要你地久等了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞