劉仲敬對香港評論整合 (3)

1001 回覆
20 Like 14 Dislike
咁入fb group
咁一係可以等陣,tg group嗰邊應該清緊人。fb嗰邊討論既都係有關台灣啲嘢。你姨啲話語講明唔會刪改。我見好多香港人都係用真ac入group,應該唔使咁擔心既。
姨粉對現在既共產黨毫無威脅,佢當然沒興趣理你,所以我現在反而唔係太擔心佢地會滲透或者對付fb group啲會員,我諗fb group啲會員都係咁諗。不過小心為上都係啱嘅,雖然共產黨根本而家唔會搞fb group啲會員住。香港人現時自由係確實受限,但係長久落去都唔係辦法,所以香港人一係要為自由而戰,一係就流亡海外。反正到時你有冇做錯都會俾人大清洗。

至於admin,本身班台灣人都冇諗過俾香港人做,之前先踢過班香港人出去,你仲諗住用鬼ac更加冇可能。另外姨學園地而家開返,你可以入去。
啱既,小心駛得萬年船。tg已經開番,我未入group都入到。
委員長清黨?

喀布爾清真寺外爆炸後 塔利班部隊攻擊伊斯蘭國據點
https://lih.kg/2723750
傳緊支那開始駐軍阿富汗
好似話佢地喺嗰group度反民進黨同蔡英文,而且話台灣係編戶齊民社會。跟住班台仔話再編戶齊民同費拉都比你香港人好。跟住就踢人。
如果佢真係要擦台灣佬鞋r donation既話,上年就唔會搞到反晒面。串港豬大中華膠呢點冇意見,因為係事實。嗰group係台灣人搞既,講到明台灣討論區,不過歡迎港澳以及其他地方既人入咁解。
真係唔知,可能怪佢地唔過難民法掛。
所以我不嬲覺得香港人同台灣人最好保持距離。大家利益又唔一致,如果港人有雅各賓巴既覺悟,咁都還好。最怕係老既就支持kmt,少既就支持時力民眾黨。如果繼續係咁遲早會起衝突。對大家都無益。
你睇嗰陣韓總話搞香港城,有幾多香港人𦧲飯應就知。好似複雜物堆咁既左膠都可以上到檯,就知香港人真係政治低能。冇大英保住,真係晨早死咗九世。

監督政府真係笑咗,個政府係你既咩。憑咩去監督佢。香港人有資格講藍綠一樣爛就好似中美洲非法移民有資格監督美墨兩國政府咁,一樣咁荒謬。

香港人有咩資格去笑人哋中南部,講政治智慧又唔及人地。組織度亦如是。最攪笑嘅係攞農村去比城市,即係等於攞紐約同德州小鎮比,然後話人地德州落後。至於法治同塔綠班,前者你而家有咩?後者既話只能夠講,如果真係咁,一早趕你落海浸死你。究竟香港人幾時先識得謙卑,走緊難都仲係成個大爺款咁,仲抱住以前嗰套既話,遲早收皮。
最弊既係香港人繼續支持KMT既話,遲早會係之後既頓巴斯式戰爭度俾人劏。馮粹帆班友收皮唔緊要,最慘會累埋班義士。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞