劉仲敬對香港評論整合 (3)

1001 回覆
20 Like 14 Dislike
柒頭皮,劉先生幾時輪到你隻賤畜指指點點?
李承晩的大韓民國臨時政府就失敗在完全係零武力搭便車,革命黨的中華民國臨時政府好好歹歹都係係陽夏打過場硬仗
金日成吹到自己係長白山打了十幾年遊擊戰,但李承晚又要反殖民,又要冇武力又唔吹牛,於是乎真正打過硬仗的金九最後就取代了自己,阿姨真係走李承晚路線先係上了錯路
阿姨以前就講過唔做李承晚
係,佢都講過自己既上限大概係李承晚馬薩利克,係嗰類流亡國父之類。咁佢梗係想做馬薩利克。
賤畜 肯出黎同我隻dup未
好多香港人連阿富汗將會成為中國負擔都未諗明
因為要人否定過去一直確信既觀念,的確係有難度。我相信呢點亦都係點解啲人唔願意認識同深究你姨話語既原因。畢竟大家都係接受啟蒙主義公立教育長大既。
係時候揭開港豬真正既道德階級
唔同理論適合唔同既微環境
姨學係大亂局既理論
大家按返個實際情況apply就夠
討論"姨學在國企中的實踐"純然浪費精力
要喺理性之上批判理性,先可以返回野蠻狀態,好似解毒咁。
講咁撚多做咩?轉身射個三分波你條茂利搏打就出黎,唔好夠薑講唔夠薑打
屌你老母
唔一定既,阿姨話晒都係有多年體制內工作經驗,做蟈企或者公務員既咪要討論下"姨學在國企中的實踐"
https://www.youtube.com/watch?v=vz1GuaZKfWU
呢篇真係好文,言簡意骸咁講解咗何謂虔誠同狂熱,解釋咗信心既來源。點明伊斯蘭國同成功神學既信徒本質都係狂熱者,並非虔信者。仲要教埋你點樣揀教派。
無論幾多美軍死亡,係美國都唔及一個犯罪紀錄纍纍的佛洛伊德
https://lih.kg/2683595

疑美論大盛
似係5毛操作
一聼到共同富裕我就知勞動軍同大陸體系就快來到
似乎而家包主席都仲未想殺兩面人同反黨集團。睇嚟二十大前政變都係板上釘釘既事。
生於深宮之中,長於婦人之手
習主席下放過落梁家河既喎
佢夠話自己肩挑二百斤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞