劉仲敬對香港評論整合 (3)

1001 回覆
20 Like 14 Dislike
識得打劫牆国建設都叫有番啲邏輯

提格雷人係埃塞同厄利垂亞都有

啲人係鬼打劫牆國建設咩 打劫香港人佢就最開心
柒婆都唔係主要對象 啲人憎香港憎到死
當人大嗌加速 每個人都有從加速中有想要嘅嘢
啲地底泥就係ff改變階級嘅快感 有得幻想下展開屠刀
萬山群島嘅檐杆群島好啱起空軍機場同海軍船塢

---------------------------------------------------------------

三門島有監控海洋的地利優勢
----------------------------------------------------------------

珠江口嘅內伶仃島就有封鎖珠江戰略價值
展現屠刀的幻想
有着野獸的慾望
俾獸留下一點生存慾望啦

我畀人追住咁耐屌我老母又唔見你出聲?
我畀人威脅拎出去bbq嘅時候又唔見你話一人少句?
下個就輪到你

不過我認同
同隻傻鳩嘈 自己都降格成傻鳩
自己掌嘴
冇你又搭爹?
近日好多人關注阿富汗局勢,又係時候重溫一下呢篇文章
https://liuzhongjing.medium.com/內亞的三重面相-17046c97f922
本身研究開Eritrea-Ethiopia有關
阿姨確實係追得好貼,
尤其是考慮到阿姨英文程度無可能同其他香港KOL比
但香港個堆KOL講個阿富汗已經講到好吃力
更加唔好講陳雲既天花板就係美國班anti-vaxx
香港主流輿論都係覺得我支又贏
拜登大意失荊州諸如此類
阿富汗邊個同邊個打緊都未必up得出
加拿大宣布接收2萬名阿富汗難民
https://lih.kg/2660790

支味濃郁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞