一人一個仆街教車師傅(要開全名)

1001 回覆
585 Like 30 Dislike
學車站 邱偉邦
亨昌廖師傅 RC3209
細細粒廢老黎,早幾年學個陣堂堂都俾佢屌,想知佢仲有冇教
原來呢條咁出名既片係出自佢學生
個學生真係慘,比個垃圾師傅害
警世:A1 陳師傅 91844238
難約唔在話下,諗住佢咁難約一次約幾堂啦,點解條撚樣又話要留時間俾其他準備考嘅學生,仲屌返我唔好咁自私...
仲要堂堂都齋屌唔教,第一堂同我講:嗱揸車就好似踩單車一樣,講感覺嘅,自己摸索下啦,但做得唔好嘅時候又要屌話 哇你咁揸車唔得喎,我心諗:咁我問你你又話答我唔到要自己摸索下屌那星
條撚樣仲不時叫我停低等佢去廁所
萬一你咁啱係佢教,建議你轉師傅
我都係跟佢
真係要受氣
有時仲會出手
我a1學自動van
果位師傅考車前提前4個月搵我
算中規中矩
都用心教既
結果一take pass
Lm
劉明跟進
學車王莫x俊,um3xxx
我學棍波,一上車就廢青前廢青後,我頭4堂就只學一波轉彎,開車停車都無學。有時反應慢了就叫我停車講十分鐘,我的時間都沒有了。有次我避開危險警告地帶,他叫我駛過就得,考試先唔好,不停說學車是一個指令,要跟足。宜家轉左個好師傅。
要開全名4個字邊個字你唔理解
Pm plz
邱偉邦
Tel 93806090
無心教唔好去教
堂堂屌學生啲brake 震到佢架愛車 黑哂面
仲同我講過話 以前都好有心機教
但發現原來學生係要屌

你衰左仲會話
我一早知你炒硬
跟我上多兩堂啦
踩到你貼地

我果次只係出彎個考官覺得我無望盲點
衰一個剔

之後轉左師傅 有心機輔導返你
培養返信心
叫我唔好驚
有時真係輸運氣
你無錯
係考官睇唔切你動作
你夠誇張就好易合格

轉左之後一次pass
我都係靠佢d片...估唔到佢係仆街藍c黎
黃錦亮 (教貨van)

第一次上堂態度已經好寸,自問第一堂轉彎同控制軚盤都算快上手,但都係咁接接聲,又係咁禁手機聽電話,完全無心機教咁,又呃鐘,學兩堂本身90分鐘比佢呃左15分鐘。
祖哥係藍架? 以為係黃
聽師傅話佢2019年個陣屌啲暴徒阻住佢揾食
崔包鉅
元朗李振環 正仆街老屎忽
上緊堂停車要去廁所 去完返黎一碗魚蛋粉一份馬經 開收音機賭馬
揸左十幾堂元朗先同我出試場 得返兩堂學考試條路
仲要上到夠鐘先同我講要上三節
第一次當豪比你 考完即搵第個師傅
之前上堂佢又抽政府水 以為係黃
依家就快考都唔知點算 聽上面講佢好似教錯
大埔 卓XX 9588xxxx
遲到早退例牌 仲要有廁所煙break十分鐘
頭兩堂(4節)熄匙叫你坐司機位熟習轉波先 純粹揸住碌棍配模擬腳法(cls)
你屌佢佢就話串你揸咪盞死火
佢唔會教你野 因為想你肥再加堂 全程佢會玩住wtsapp媾女 (佢用錄音所以知)仲要唔覺得係老婆

學左幾堂叫佢比返學牌轉人仲多多野講 我直接話唔比我就搵律師 唔使咁多野講喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞