一人一個仆街教車師傅(要開全名)

1001 回覆
585 Like 30 Dislike
大大力推!有生之年都唔好係香港學車~
學費已經貴,啲師父又垃圾,俾錢買難受(俾錢你教我唔係屌9我啊)
張錦榮,我屌你老母!
有冇事跡同車牌分享?
太年輕了
運桔處根本係自己友

你睇抽快期就知咩事
估唔到咁多年都仲咁閪
有次佢臨上堂飛機話返咗大陸,屋企人揸車見到佢,原來喺彩徳同個師奶上緊堂
真係經典
中大理大果時學自動波van 果時人地介紹個姓朱嘅
佢上車就瞓教 腳擺係車頭 唔瞓覺就玩手機
由鳩我自己兜九龍塘爆房酒店果邊
乜概念 點樣睇位 點樣做足姿勢都無教
係 我係夠膽渣但都唔撚係咁掛

無教過亦都無教過我點由九龍塘渣去考場
所以考試果日我係考場屌鳩佢 佢又屌鳩我

仲大大聲話 如果撞車要我賠哂
我都好撚大聲咁講 你教嫁朱xx 咁多人係度你仲大大聲屌我

但真係sorry 我轉咗手機 聯絡人同啲資料無咗 只記得個姓

中年阿叔嚟

利申:嚟緊三月再考 朋友又介紹個名叫鍾振輝 兩個朋友無渣車天份都一take 有無依位師傳資料聽下
真係諗唔明
唔少伏師傅case 都係朋友介紹
你開全名先講啦,咁多個張師傅。 你搞到全部張師傅都係衰人。
屌你我覆嗰個comment 上面有曬contact啦
盲既學乜撚野車呀
想考1A渣
正係知呢間學校Scott cheung 大伏
魏師傅

9218 229x / 9808 032x

VC 9768

1. 成日臨上堂前話唔記得左要甩底
2. 經堂遲到
3. 上堂有九成時間玩candy crush 同睇佛經
4. 淨低一成時間就係訓覺
有上過佢堂,係,佢成日係彩德教學生
朋友介紹佢,但我同朋友都覺得佢教得好

有時踩左極力子架車無左個引擎控住速度反而會衝前
嗰陣教仔學院個師傅有咁講過
空波滑前
而家仲搞到而家啲學生覺得個師傅唔屌佢就係啱! 香港人有冇奴性咁重呀?我唔係要你屌我,係你要我糾正我教我嘢呀!除咗小人之外,你哋仲識啲咩呀?你冇除褲屌我,我使唔使多謝呀?我使唔使帶埋藤條畀你打我呀?
而家姓朱嗰個,而家加盟咗祖哥學堂,係好易學嘅其中一個師傅。 好多人都話呢個好仆街。 上堂瞓覺。
教仔成日都因為咁害死人,特別鴨脷洲. 只可以講係防止中空波滑行但教唔到你渣車.
魏明輝轉咗電話啦。
唔開全名真係會畀佢哋走甩。

姓張嘅有咁多 因為冇開全名,所以全部不了。
跟駕院學 堂堂唔同師傅
反正跟死一個佢都唔記得你學左乜
最後兩堂兩個唔同既師傅都話得
信心都大d
利申 1take
師兄,你真係好彩喇,遇到佢係心情靚。
我跟佢學咗五十二個鐘,從來冇一日係教野, 佢要聽whatsapp炒勞同改車吖嘛。每次問佢問題,仲鬧返我轉頭,佢啲心情仲差過陳同佳。
同埋佢好鍾意半踩迫brake & 極力子玩9啲學生㗎喎,你有冇感覺到呀?
下 光頭佬好野黎喎
幾年前第一次考車乙丙肥晒 轉師傅搵佢補左幾堂就pass晒
條友都幾有心機教
會唔會做耐左知依行hea做都係搵咁多先差左
好嗰啲c fu一早仙遊曬啦。而家嗰啲係抽籤抽返黎㗎嘛。
其實學十堂, 中間上網睇下
已經可以1 take pass
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞