一人一個仆街教車師傅(要開全名)

1001 回覆
585 Like 30 Dislike
x2
A1 邱師傅
心諗 我識揸就唔洗俾錢你上堂啦 屌

撳手機真係唔緊要 咁有啲位揸順 等位 咁係無野 只要揸柒左 提我點揸好 咁咪得

屌佢老未 佢真係識講 咁樣揸車都有既
一係見到前面啲車柒左 就話你同佢差唔多架咋
你都係馮冠權?
癲架
最撚記得佢屌晒老母咁叫我咪撚再揸車返屋企瞓教 又乜鳩都唔教 日日係度兜圈兜圈 好似特登想我肥 賺我多啲錢咁

我成幾年前跟佢學 記撚住個閪人一世
林永耀
佢部車牛肺車
engine 聲仲大過佢把聲
上完第一堂之後就唔見人
自動pass 去另一個八十歲師傳
正仆街黎
去廁所入油tum 波鍾
上網d 正評呃鳩人
想問下係咪呢行通常都係第一堂就收租車費
其實學車好多野對學生都冇乜保障
想要contact🖐🏻
你問10個師傅有9個半都話第一堂要比
話考果日先比果d,你要同佢夾
香駕 朱智華

考車後先嚟學車

係佢話7月先學 好啦唔緊要信佢 之後屌鳩我話咁遲學 將個責任推比我 話我遲續學牌 我屌返佢 同佢講我到期同續前後冇2/3日(而且係星期六日嚟)

所有堂都係學前12個鐘先約 仲要比說話我聽 話佢平時唔會係星期日教

最後幾堂話佢真係冇位比我 話搵唔到人頂佢 我真係開鳩佢波 隔左一陣打嚟話有位可以學 第二日見到咪又係佢條撚屌教 9成9佢冇問人
係 佢成撚日喺車度講溝女啲嘢
又話自己有幾撚多女
又同啲女去咗邊

跟住仲要經常whatsapp瘋狂錄音
煩撚到仆街

利申:
我都幾年前學
學咗幾堂都無學
戇鳩嘥撚晒時間
佢都係叫我轉自動波,學左3堂就轉師父。條死pk荒死唔係覺得自動波容易教,又同價所以勸人學自動波咩釘佢牌啦
a1 姓萬
架車寫住萬sir
學車站 袁X良 9xx5848
叫自己做袁Sir

上堂自己喺到刨漫畫一見有咩唔對路就dup停屌足你十分鐘
試過上堂頭廿分鐘話要去拎嘢食
最後十分鐘慢慢揸返地鐵站
仲夠膽死上上下堂話「我而家俾三分鐘你諗下頭先有咩錯」
之後叫我拍架車去路邊 佢瞓撚咗三個字

咪撚俾佢誤人子弟
呢個真係大仆街黎
遲到早走 臨時話有野做搵個三唔識七既黎教
教緊車一係打機一係瞓覺

第1 take肥咗之後轉咗第二個師傅就pass左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞