一人一個仆街教車師傅(要開全名)

1001 回覆
585 Like 30 Dislike
唔係人格有問題都唔會入熱血公民,點會搵佢學車
條友好鐘意訓 由上堂可以訓到落堂
袁+X
似同reception 打龍通分晒學生比佢先
中過伏真係垃撚圾黎呢個, 唔洗跟佢
張暢華 串到仆街
https://www.facebook.com/cheongsco
仲有冇其他人跟佢學過
可以講多少少
想知邊間?
街師傅 九龍區
如果有高手整個表出黎表揚啲教得好既師傅就爽

犯法野唔好做
正常依家幾錢一堂
多學生果啲係咪多數$300up
條友我都有印象,呃鐘好過份下,兩節45分鐘連堂,你預你揸車時間一個鐘都未必夠啦

佢頭幾堂未發作住,臨近考試就開始呃勁多,而且話比唔到期你加堂,唔知係咪想博你肥繼續跟佢學,不過呢啲位想走已經遲咗,焗住要比錢出邊搵師傅加鐘

各位小心
跟過佢,學極都唔識點踩
踩break深左又話太多
踩輕d break,個極力子好似踩極都停唔到車,嚇死,幾驚撞車
德安 黃師傅 我覺得幾好

有次轉彎上斜地板油爭啲沖上行人路
俾佢屌過一次 不過真係屌得啱
同埋佢平時都會屌差佬唔抄牌 幾搞笑
同意!我都跟過佢,佢教停車個極力子唔係一下立即踩到低,要分幾下慢慢踩落去,我跟佢嗰陣永遠停唔準架車。仲有,佢長期暗踩佢師傅位個極力子同brake,變相架車係佢控制咁,過左成7、8堂都係咁,我自己根本學唔到點操控架車。我朋友又係跟佢學,到考試時死左幾次火,我估應該又係學車時,個極力子俾祖哥暗暗操控住,其實無真正自己控制過極力子。網上樂活道佢架考試車溜後3、4次呢個經典片段證明佢唔知點教學生用極力子。
港島考試路線YouTube 片唔多,主要得佢d片,所以佢收學生收到手軟。仲有,上佢堂永遠上唔足1.5小時,每次只係上一個鐘到就落堂,佢係會收返平啲,但唔係收一個鐘嘅錢,而係收一個鐘零15分鐘嘅錢,DKLM
Push
屌,原來都有人學唔識,我以為係自己問題
所以連試都無去考,依家想再報都唔敢諗棍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞