一人一個仆街教車師傅(要開全名)

1001 回覆
585 Like 30 Dislike
真係

係咁話 你自己諗啦 你咁做實肥梗啦,但我問佢點解會肥,佢又問我你有冇留意到乜乜乜,冇留意到話你知都冇用啦

但又唔解釋點做,撚學得識咩,最後我學學下冇學,當蝕撚咗比佢
睇嚟好撚多苦主
佢真係成日都遲到早退
好唔上心
次次上堂就係whatsapp錄音嘈撚住晒
以為自己大情聖
學van 定私家車,1牌拉得
呢件老mk要學生pass左封大利是
係咪肥佬嚟? 5、6年前已經喺網上面見到好多人屌緊佢點解仲生存緊
係咪原本係熱狗,跟住同黃洋達反面果個
好師傅就有個 沙田香駕徐sir
教得好足 後生有心機
多謝你 我先1tick
係,大肚腩
係咪講嘢傻下傻下又話人傻仔嗰個
條撚樣辭咗職 出左去自己收人
有撚人俾錢受佢氣?
90340762 Pang Leung

屌佢老母遲到早退 學學下車又走去買飯揼波鐘
上車屌到落車又唔撚教你點揸
仲瘋狂摸我另一個朋友(女)手仔
正一仆街鹹濕師傅
教到咁撚樣 Pass到都真係要還神
我都上過,第一堂就屌我「你咁轉彎死得啦」
心諗做乜鳩,第一堂就全程冇問題我唔撚洗上堂啦
學咗3堂冇學了
On9仔師傅
鏗鏘電單車部負責人 中佬 帶眼鏡既

其實我係想向大家推薦你
雖然呢個係屌臭c fu po
用廿分鐘就教識我打八字
上堂都唔hea
強烈向大家推薦
祖哥原來咁仆街
當初我個教車師傅教啲唔教啲
臨考前一日仲甩我底
焦慮到我特登上 YouTube睇片定下驚
見佢講解得幾詳細
後尾1 take pass 我仲慶幸有睇到佢嘅片
屌,我都係咁俾佢屌我心諗我識就唔撚洗上堂啦,呃飯食既柒頭希望大家開心share 依個post 俾學車既朋友
避開以上啲閪人咪得

同你講好可能都係廣告sell9你
真 之前跟過學車易補鐘 師傅又成身煙味
架車司機位可以有煙頭 屌
上左一堂就轉人 姓張條濕尻 有佢講無人講
燈口死火就叫人唔好郁 幫你開車
呢個post真係要推
港島區 周家能 教車師傅
fb: No take 2
車牌: sf字頭
超燥底 郁啲就停車禁死火燈 屌鳩你
成日又唔記得自己教左乜 無教乜
成日assume你識呢樣個樣
初學唔識用極力子 吊耐左都屌到你反艇
關車門唔小心大力少少又有得屌
佢聲稱錫車係要提供高質環境畀下個學生
但事實係你連坐張凳坐完有摺痕都有得屌九你
仲要用幾十分鐘
佢聲稱唔想製造馬路炸彈
事實係你一舉手一投足佢都有得屌你
然後上十幾堂都仲係大球場兜圈
雖然係黃 但咁教法 你永世都唔會渣到去考試
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞