一人一個仆街教車師傅(要開全名)

1001 回覆
585 Like 30 Dislike
李世寶正仆街黎,上堂係到玩手機,有咩冇乜都屌你
1212呀
港島區 袁惠南 世界第一垃圾教車廢老
屌所以我都中撚咗伏 呢條撚樣幾撚時釘牌
其實好多都麻麻地
已經進化到覺得上堂食飯傾電話都唔緊要
好過搶軚同9成時間踩實腳掣
好多時佢放手比你揸,提下你做漏左咩都夠
最緊要唔好遲到呃鐘
真係好撚多仆街遲到
突然覺得自己個師傅好好
有耐性又教得好
抵佢多學生
佢都冇擺個心喺你度, 梗係冇鬧你喇。 搞到你撞車咋嘛。當時佢同朋友傾買勞定係傾整車呀?
https://m.facebook.com/groups/702914400458712/permalink/977448359671980/

大家幫忙入去like下, 將啲衰人師傅嘅名都喺嗰度講下啦。 暑假就嚟啦,多人學車呀。等佢哋唔好浪費錢啦。 我哋啲錢唔易賺㗎喎, 師父就易賺, 成日買金撈。
借位問下,我自己以前喺香港駕駛學院學,但屋企人學唔想咁貴,有無兄弟報過學車王啲師傅?有無伏呢?
呢個正撚樣 講一次就叫教咗
之後一錯淨係屌 上完一堂即叫佢退錢
佢教人唔用腳制用極力子停車 但2波唔可以吊極力子咁停 之後轉師傅都屌過哩樣野
原來係佢㗎
段片笑到我七彩
唔好星期三晚上佢堂 賭馬
中型貨車 荃灣 李健 關根康

我唔講佢教車教成點
人夾人可能有人中意佢個教法
但佢係一個kam人全行都知
個人奇奇怪怪神神化化
你報名抽中佢自己領悟下
喺電話入面聽唔出
上第一堂就
我睇佢停車條片又冇教呢樣野2波吊住停即係點唔係brake到震就踩盡極力子咩
呢個就係我上面講既地獄師傅,廢老語氣係又屌唔係又屌
上堂屌到落堂係咁問我係咪成日打機
我學個陣未有社運唔知佢咩立場,見佢都好撚full

failed 左一次即刻轉師傅,就係轉左去樓主講個個,我無意同你拗點解撐張,樓主注意下姓謝呢個就得了
重型先係$330/45min
輕型都收$330/45min
沙駕有個曾sir 好好個陣跟佢學車好開心,講得笑。冇鬧,有耐性,唔岩教到岩最後1 take pass
你上佢堂踩盡極力子停會俾佢屌到飛起 要慢慢咁踩落去自然會停
唔係樓主 不過係應該叫佢哋唔好去搵佢
A1 莊師傅
狂躁症上身
又無耐性,教得又差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞