一人一個仆街教車師傅(要開全名)

1001 回覆
585 Like 30 Dislike
好撚MK
係呢個撚樣啦,淨係記得佢叫撚樣恆,屌佢老母死10世都唔夠,最愛係教緊車上141
依個垃圾黎
淨係識屌
你想比人撚狗(搵師傅)
定係想出黎做馬路炸彈(學院)
都係兩舊屎
KONG, FONG NAM
江晃南

條友有燥狂症痴撚線
開車屌到落車
又話未見過咁閪蠢既學生,叫我辭左份工黎學就可能pass
又話放低50萬先可以教到我pass (我心諗有都唔撚俾你條仆街)
最仆街試過揸揸下用手踭撞我隻手
成撚日叫我改期
做錯淨係識屌,又唔教我應該要點做
第一堂就好聲好氣,收左租車錢之後就變臉
第二堂已經瘋狂係咁屌
有冇提你望盲點/有冇出界個d?
我師傅有做足既
傾傾下話見我飛出街都會屌下我
如果冇既一係你做岩曬一係佢冇睇
冇睇就唔太好啦
係摸手仔定教你扭咋
捉住堂軚就會摸到你手嫁啦
你話唔係揸緊都摸你咁當我冇講過

利申師傅都成日摸我手因為有排轉彎好差

以上資料係Google可以搜到 撳圖片就會見到佢
因為當中有啲被捕相片 我就唔貼出嚟啦

而且有ching 貼咗佢教車條On9片 就係咁樣揼鳩你波鐘㗎啦
死熱狗
有冇巴打有好既師傅 11月考銅記大球場棍波貨van
駕院係學唔到技術
但馬路炸彈係駕態度問題,同技術關係不大
same
學路試路段時都覺得淨係租佢架車自己學揸
好彩最尾1 take pass
香港地太多唔好嘅教車師傅
PM
路過,建議整個list畀大家參考
我淨係知道佢對女係拎把尺出嚟教轉波
條友有老婆仔女
但上堂成日鳩痕聊女 call g
完全唔撚識教
淨係識發火屌人當教左
急考王
Ricky Kwan
老MK一個

1. 除左轉波乜撚都唔教 幾時打燈扭駄 停車n波唔會講
但又驚你hi花佢架車
所以乜撚都屌柒你

2. 永遠約佢唔到
一個禮拜剩係offer 一個time slot比你
唔得就比下個禮拜你
其他時間一律話自己唔得閒
果既我仲有一星期考 剩係上左4次堂
點解做學生畀錢師父仲要畀師傅屌?
做師父教到個學生咁係咪冇責任?仲可以屌埋個學生一份? 使唔使帶籐條上堂?佢冇除褲屌過我,我使唔使跪低謝恩。

我冇睇佢回應,如果你有,唔該cap圖,貼上來 ,等大家都睇下。
c hing,我唔係想話你。我係想話張國民,介紹佢畀我嘅祖哥學堂,全部都係衰人。
老老豆豆,泊位掉頭背公式嘢
一節都搞得掂啦
佢玩3、4節嘅話反而會覺得佢dum波鐘

乙部好難衰,留多啲時間行街好過啦
賣廣告到咁
師兄就醒目啦
我師傅(唔係祖哥個班)
都係會教break、鬆、break
慢慢停,但係考官可能會當你猶豫/9踩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞