一人一個仆街教車師傅(要開全名)

1001 回覆
585 Like 30 Dislike
難講
佢上堂試過幾次同佢老婆仔女FaceTime
焗住要聽佢啲家庭對話
依家肯定唔會啦 鵬哥好精
Mon 到實一實,叫埋依家學生上嚟留言
咁醒目,唔會上當啦
睇一睇佢Facebook
原來之前人獸交都有Like 過
鵬哥唔好做呀,犯法架
趁教車報到 落堂就搵PTGF開餐
pm pls
我個情況同你一樣,我而家跟佢學緊車,佢又係唔鬆腳掣俾我,學左4、5堂,仍然係佢踩極力子同brake, 仲九成時間搶軚,根本架車係佢揸咁滯, 完全學唔到點控制架車。想轉師傅,請問你之後搵邊位師傅,可pm我嗎?thanks
Tg: SoWhat_LIS
https://www.facebook.com/groups/1470831283043417/permalink/3924126931047161/

https://www.facebook.com/groups/1470831283043417/permalink/3924156364377551/

各位師兄快啲睇,終於有師傅回應。 全部越描越黑,原來pang pang cfu扣人學牌都夠膽死!
佢第一堂會講 放喺我度,廢事你唔記得帶
facebook好多花生食
佢真係挖個坑俾自己踩
本身個學神都係投訴佢呃鐘
點佢自爆埋佢扣人學牌同態度惡劣
真係係咁先
我覺得佢Cap圖比其他師傅投訴學生
之後仲話自己無心之失,唔關我事
真係幾搞笑,圖就我Cap,鑊就你孭
收你學牌 咪姐係焗你幫襯佢
佢就係睇中啲學神第一次學車 驚驚青青唔夠膽

鵬哥啲小技巧 值得眾多教車師傅借鑒
如果鵬師傅係有非禮 一定要報警 等警方查 講完 利申 :唔支持任何一方
黃x祥
開埋電話喇
要開全名呢四個字真係咁難明?
安德駕駛學院既陳師傅
冇全名俾我 大約7x歲 冇whatsapp要打電話
話放6點工 約我6點 我話我放6點wo 佢話要6點
我去要15分鐘 6點15分去到話:我約你6點wo
每一節去一次廁所 早十五分鐘話落堂
唔敢屌因為full pay左
劉榮開 都無人提?

用實力屌走你,問問題都會屌
唔學之後就話訂金無得退
咪係囉。
其實d師傅名,電話,車牌都比運輸處放左上網比人睇,基本上係公開資料
未必 名冊係自行選擇加入
直頭係騙案
劉榮開,呃鐘, 仲有爆粗指住你黎屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞