一人一個仆街教車師傅(要開全名)

1001 回覆
585 Like 30 Dislike
收到...睇黎呢位ching 都有受過佢既 "恩惠" wo
九龍棍van學車王係咪得鍾cfu無咁伏?
沙駕 趙文翰
下星期考到宜家仲幫你吊極力子????
ching仲有幾多節上?
仲有 聽日 後日 2堂 跟手星期2 930 考
咁你留意下師傅仲有冇幫手係你揸個陣控你部車
有留意到 唔多唔少都有 orz
下堂見到叫佢唔好控啦
如果唔到真係祝你好運
下?!學到臨考試前仲唔100%放手俾你楂?你趁最後兩堂叫佢唔好再暗踩brake / 極力子,同佢講你想自己控制架車。
我以前跟過佢,試過幾次鬧我做乜踩住個迫力,當時我隻腳已經完全離開個腳掣,我同佢講:係你自己踩住左所以架車唔郁,佢先放個brake
聽日同佢講多次先
點都係god bless orz
我都有試過 我鬆左佢都叫我鬆
黑人問號
另外,佢上你堂有冇成日早落堂?我以前跟佢,次次上一個鐘頭就落堂,但係收我1小時15分鐘嘅錢,DKLM!
其實佢隻腳係咪唔識放地下
跟佢學左幾堂覺得唔撚對路
考試考3條路 佢就大半堂帶我兜去唔知邊到
話就話俾實戰路面經驗你試 實際上你根本唔敢亂黎
變相成程車佢渣多過你渣

學到第3堂都仲係咁 吊你我連考試個3條路都未行得熟
你帶我銅羅灣渣到屯門都冇撚用啦
仲要堂堂上車就問我幾時考 今堂第幾堂 完全冇上心
又無撚啦啦有時有條女坐係後面成堂唔知做乜尻架wo
架老爺車踩極力子會聽到ieie聲既 (換左第2個師傅車有對比之下就知係祖哥架車有問題)

貴又貴過人 好彩剩係俾左頭幾堂錢 放飛機走人
換過個師傅 都唔撚係好野, 好彩考就考最易條路PASS左
多數都係70分鐘 收75分鐘錢
嘩!全中呀師兄,我遇到嘅同你一樣。
係,唔知做乜Q有時上堂會有條女(後生妹妹)坐後面,全程唔出聲,又唔似係佢學生。好奇怪,我當時有唸過條靚妹會唔會係PTGF
佢成日都話俾人上佢車 一齊聽佢講書
因為佢話case study 就係不斷學
條撚樣擺明驚你班友撞爛佢部搵食車啦
八年前考車,呢條撚樣,買左佢十堂,堂堂淨係搵位屌你,轉左其他師傅上多十堂就一take pass,屌佢老母嘥撚左我幾多錢
正解啦
今日上埋佢尾2 聽晚last 後日930考
岩先過popo會條班馬線 有人過左 叫我俾油
我停左佢 話條友未上行人路 唔開住啦
真心其實我就係想cfu你教我點慢慢黎做好d step嘛
下下都快 趕下個咁 跟手我快做錯做漏又屌
仲要4堂前我地2公婆都feel到佢調過個極力子
早兩年考天光道 師傅好撚好 (萬師傅)
再之前係學院師傅 係咁煲煙 屌佢咪食又閪我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞