一人一個仆街教車師傅(要開全名)

1001 回覆
585 Like 30 Dislike
慕容楠
陳培梁
係會比佢屌 但有心教 足鐘準時
臨考前一堂 佢送多差唔多半個鐘比我操
thx

係佢喇
講起就嬲

我果陣係咁畀佢屌
屌到冇晒信心
上佢堂都好撚驚好大壓力

我個friend仲要畀佢食鐘
九龍塘上車
條仆街揸到去油塘先畀我個friend接手練
仲要我個friend練撚左零次掉頭
係零次
就去考試

考撚完就梗係炒啦
我衰緊張都算啦
我個friend要用7手軚先出到嚟
返到去
條仆街一睇見到7手軚
又屌多次
on99

果陣淨係知條仆街姓孫
電話就係呢個
9515 3318

果期咁啱又有錢又想畀人屌下既可以去搵佢學車
岩岩棍van一take pass
教車指示好清楚
有興趣可以試下Ming cfu

ig
Cosg.mingcfu
教得好
唔係仆街師父黎
想問下有無係銅鑼灣自動van 補鐘師傅介紹
沙駕 趙x瀚堂堂喺度鳩屌,又成日約埋啲禁學時段,焗住我要喺駕院度白白兜圈嘥時間,肥咗仲問我點解會咁,我都想知點解會咁啊
好彩後尾喺度搵到巴打幫手抽快期再經佢介紹搵咗位劉師傅學車
劉師傅永無遲到同埋唔會呃鐘,有次試過戇鳩唔記得帶錢都可以後數臨考嗰日特登免費兜多轉考場,最後順利考到牌有啲後悔當初貪駕院路線嘥錢報佢哋
呢件極品 趙文瀚
李健 有個只教油塘
姓洪既老嘢
成日上堂睇咸片
A1嗰班師傅直情係垃圾嚟
之前俾個姓潘嘅教,車牌TX7028,架車又殘,人又廢
做唔到就話冇㗎啦咁,2020年頭考油塘但19年11月先有時間比我學,係預咗會肥但係冇諗過佢教得咁屎
有次佢話叫我喺九龍塘揸去油塘做長途駕駛,行太子道東嗰陣咁啱有工程跟采頤花園嗰邊要收50,條粉腸竟然叫我唔使驚塊牌照行70,跟住去到觀塘佢竟然瞓着咗😟😟,佢竟然話你手車幾好啊🙄🙄🙄,心諗都唔知出事嘅時候責任係邊個度,雖然最尾兩part衰晒,最後仲要我打電話俾佢同佢講乜嘢成績,仲話想補鐘佢得㗎啦,我即刻block咗佢電話
之後搵咗個好易學嘅陳富榮教,第二次考天光道衰自己泊位但pass路試,雖然佢講嘢陰聲細氣啲但起碼好過第一個先,有friend問佢資料我都同佢講話你唔mind食二手煙其實冇乜嘢,不過佢陳生都唔會介意我開大冷氣吹自己散煙味
PS 唔係打手,勿鞭
德安啲師傅算係咁多間入面出名廢
朱X泉 9018 xxxx
成堂係到口嗡嗡細細聲屌你
係到拖時間唔教新野 曬我錢同時間
名: Lau Tak xx , 劉德x
tel: 6077 xxxx
有自己fb 同 ig (入面都係show類似同"學生"既pass合照相)

1. 上堂掛住打機
2. 不停地屌,屌到你冇信心, 然後叫你加堂再練提高信心
3. 車好舊, 車內污糟
4. 教導方式: 詞不達言, 有自己講, 冇其他人講, 可以話連溝通都有困難,更何況講操作技巧
5. 未交錢前正常態度回答你問題, 交完錢就態度惡劣
YouTube拍片個fai sir 又點睇,睇佢d片好似教得幾好,有冇巴打跟佢學過
屌而家先見到我都係佢
條友真係咩都唔講 又唔出聲 又唔係偷懶 就係咁望本notebook
狂練調頭同九龍塘至葵芳來回渣
個陣仲細個 膽粗粗問佢:師傅幾時練泊位 佢話唔急唔急 識窄路調頭就得
結果我記得當時係考個朝先學泊位 考泊位已經掂到界衰咗反而窄位調頭沒事靚仔 出試場前已經勁灰 路試死咗一次火衰埋 個考官仲好好人話其他都沒咩問題 但乙部試同路試都係衰啲唔衰得嘅就好可惜

我個下心諗呢個萬sir應該係專登成日教啲唔教啲 又唔係好仆街嘅人 但就係想你幫襯佢多啲
棍van跟藍xx學(應該冇乜師傅姓藍)
態度幾好 條友有時會遲到但都會補返足鐘
臨考前個晚同考個朝夾埋送左成堂比我兜圈
但佢啲時間好難夾
我都係
第一次佢教但好難約時間
天光道肥左之後搵佢介紹嗰個黃師傅
第二次就忠義街一take過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞