一人一個仆街教車師傅(要開全名)

1001 回覆
585 Like 30 Dislike
屌你老母好波
利申n年前考 師傅好人識教一tick pass
學車個架真係垃圾車黎,吊極力子震撚過貓王,又易死火,轟轟聲,全部操作都好唔順,仆街原來揸正常既車係好撚正常
大球場 何錦華
屌你老母呢世都記得呢條賤種死煙鏟攞住支士碌架棍督撚住隻腳背嘅嗰種痛
可唔可以講邊個劉師傅?
祖哥學過2~3次就放棄
之後轉左個師傅姓麥既
一開始就叫你自己揸,係你揸過程有咩唔得就會教你,提你,表面睇好似好hea,但係跟佢學既多過啲師傅管住你黎教
中撚左伏

條友躁狂症

人緊張就做錯野,佢再屌再緊d 又再錯
佢假設你學一堂就識晒,渣到好似F1車手咁先合佢河車

有少少錯都大屌,屌到你無晒自尊心,屌到你好似世間上唯一件一件垃圾
屌到你以為好彩上左佢堂,得佢一個打救到你咁

谷鳩氣唔再上,去左駕院
無屌過我,但有錯都會指正,神速越學越有信心,進步好快
最後 pass 埋
佢好好wor ching 😲佢有咩衰
利申我同埋兩個friend都跟佢學,由第一堂開始每次都記得你錯啲乜跟住下一次提返你,師傅睇手機九成都有㗎喇,不過佢係喺你揸得好之後先開始放手自己覆下message,頭嗰四五次未熟習佢全程都提點我喎🤥重要係你WhatsApp搵佢基本上如果唔係揸緊車,都好快覆好責任感,最重要最重要深黃同埋好friendly
RF886 吳致恆/吳啟綸 條撚樣仲有冇教
由舊登屌到而家仲有人屌緊
劉榮輝
我嗰陣搵呢個巴打代抽快期順便介紹的 https://t.me/Ug1024
劉師傅
9027 2262
依個終極垃圾黎 考果日都遲到
依個好喎
快期方師傅超掂
想要師傅contact
有興趣要師傅contact
梁展鵬咩環境
咁撚仆*
留明等睇新post有整合一條list
依個唔撚掂
方師父最好
陳師傅 5222 155x
佢有fb page 佢教車方法就係咩都叫人憑感覺
feel到伏伏地已經轉咗師傅 轉完先知自己之前咩都冇學過
唔會既 不過揸得唔好就預咗要俾佢屌😂
個陣時我都係學夜晚 所以我都唔太清楚
李安健糸撚到仆街 講野又串 比錢前好好禮貌 比完錢當你狗咁

每次同佢上夜晚堂都好似躁狂咁 我個女仔fd話幾好 利申我係仔 完全唔覺得佢有咩好 係鳩咁屌 屌唔係問題 但完全無心教好你成日失驚無神串鳩你 又唔係講笑 成隻小學雞咁 以為佢個樣正正常常又幾後生 點知西到仆街 好彩自己搵左第2個啊sir急救 輕鬆pass
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞