一人一個仆街教車師傅(要開全名)

1001 回覆
585 Like 30 Dislike
原來祖哥咁撚閪。
睇佢拍片仲以為佢有料到
打靶恆,RF886
嫌錢腥想dup錢落海,即管搵佢教!
Lm
成日玩pokemon go
唔洗睇人揸車咁
又咸咸濕濕
第一二次跟佢都肥
第三次轉師傅即pass
正確

絲打頭一兩次係幾耐之前?

我2016 2017
老實講,教得車其實有一定車齡。亦都好清楚考試細節。點都有啲料既。但有料未必識教,肯教,有心教。呢行呃食既太多啦。
啲所謂師傅係學生面前係威係勢,以為無左佢唔得。係啲考官面前成隻生滋狗咁笑撚死人
呢行要多學生最緊要個朵,唔撚妥就開名唱撚臭佢地就最好,俾錢個個大晒嫁啦。對廣大既學車人都係件好事。
https://www.youtube.com/watch?v=r2f0I1NuyWE
係咪呢條片?我有牌之後先第一次睇佢啲片,心諗佢話架車踩brake太慢放brake太快嘅話唔係波段唔適合咩?點解唔係轉低一粒過彎而係踩低極力子空波滑行?
堂堂唔同師傅即係非智專?會唔會變咗人球畀人踢嚟踢去好難約
屌到佢仆街 呢條垃圾撚樣恆
早幾年比人連登唱衰佢
走去改名 改左個柒頭名 吳啟綸
吳啟綸呀屌你老母
RF886
九龍塘見到呢架車咪撚上
呃鐘呃飯食 跟親佢都肥佬

應該要比所有學神知呢個仆街佬,免得中伏又破財
劉榮開,係咁講粗口指撚住你屌, 轉咗師傅就合格咗
出名貴
呢條垃圾真係屌足一百次都唔夠
仆街之中既仆街
係街見到佢架車真係想撞撚爛佢
我上撚左兩堂就叫佢比撚番封考試信同退番學費比我,屌佢老母
以前跟觀駕,你比期佢 除非佢無車, 同埋呢個師傅唔岩心水 教得唔好 可以打去叫佢以後唔好安排呢個師傅
反正 d師傅又唔會屌人
我記得最尾果堂 個師傅坐我隔離 叫我直渣番我屋企 將軍澳,佢全程釣下醒下
香駕係自己用app約時間
App有就有 冇就搵職員幫你約
吊佢老味臭西我都係佢條撚樣個受害者
好多年前搵佢教,,,好撚記得佢係under 一間叫"學車易"既公司
個撚樣hea 教乜撚都唔理,,,以前佢會甩底又呢又路成日改堂,,,又唔係教得好
完全呃飯食,,,佢老味我fail 咗第一次再搵佢我都已經後悔,,,以前唔識嘢唔敢吊佢,,,完全浪費我時間冇幫我搵出我第一次fail 個問題,,,只係想收錢

咁多位巴絲千祈唔好撚搵佢教!!!!!! 咁多個google 到佢個名入到嚟見到呢個po 既人記得唔好撚搵佢,,,佢個撚樣唔係有心教,,,會不斷玩9你
學車易依間野沙駕院補鐘都係尻尻地
呢單報左警味?
唔撚係掛...我兩年前搵過佢學
無你講既呢d情況
你話我護航都得 但無佢教我都pass唔到
A1 梁師傅 肥佬嚟
上堂成日吹水 到最後考試前都無提我要上一次三波
屌你老母
可能啦,但係我學既體驗好差,差到我依家好驚再學車,好驚上堂問問題會俾人話,同身邊既朋友講哂千其唔好揾Scott cheung ,我依家都決定放棄學車,今次既經歷太恐怖
負評應該係因為你唔開全名
絲打同我一樣,經過第一次學車嘅經驗,我都唔想再洗錢俾班垃圾師父教,我當個幾千蚊做善事,我唔會再想有係香港學車嘅天真諗法,養到嚟班人覺得啲錢好易賺
十幾年前,唔記得喇
淨係知仲做緊
全沙駕得佢一個姓莫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞