一人一個仆街教車師傅(要開全名)

1001 回覆
585 Like 30 Dislike
跟佢學棍van 又無咁誇wor, 佢都有講我柒邊啲位,有指正返, 間唔時㩒電話就有嘅

利申 12堂左右 一take
依條友真心唔好, 學唔到車
佢其實正常, 至少冇咩大壓力, 禁手機我又唔多覺
唔踩盡唔算吊極力子咩 比佢教緊
果次就係剔我出彎無望盲點
其實你只要做多唔好做少已經合格
駕大claim錢嘅課程唔係時時有。
祖哥架車超唔掂 真係公廁車黎 3個腳制 啲腳感差到爆
就算一波 起左步 有個均速你唔起晒極力子 都可以肥你
快d 走搵另一個啦,跟佢fail 都似,就算唔fail 將來都係炸彈
我有向學車王投訴,起碼拎得返d 錢
如果自己私人搵佢比哂錢,應該冇可能拎返了
第一堂佢自己都講有好多人頂唔順就走左,果下已經feel 到佢係伏,一個正正常常好既學車師父,學生點會自己走

LOL
賺錢好勁
A1 黃x佳

我個師傅唔點主動講,你問佢先講,上堂好似淨係借架車揸咁 佛系教車。
但唔呃鐘呃錢,無遲到早退,仲遲左落堂無收多我。
都唔會踩實brake搶呔,放曬你揸。
係咪已經算好?
唔知你學咩車 學私家車中間無張檯嘅 知佢都有上連登 可能你就係PANG LEUNG本人 我都唔會同你拗

呢個女人教車唔識教,千奇唔好撚搵
佢姓許
如果無發生過都無未必作嘢嚟屈佢嘅 當初我哋都係幾個朋友一齊學 其他人無投訴唔代表佢無做過 無摸過人手仔
教人渣到去雙白keep1波
你話呢
鵬師傅本人
女人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞