一人一個仆街教車師傅(要開全名)

1001 回覆
585 Like 30 Dislike
好似叫張師傅

你老板 一上車就小小野都罵 跟本就自己心情唔好
搵野來罵 罵罵下又講話啲後生做野唔得 政治唔得
仆你個街原來廢老藍絲

自問平時都好好禮貌 利申平時返醫院救急扶危
果下真係心諗 我平時對啲病人好似你咁就慘啦

落堂差唔多尾聲話我趕著要返醫院 唔q練 佢就開始好聲好氣 食屎啦 廢老

落車即刻換左師傅
我只係渣過棍私, 未渣過棍van.

睇過祖哥上斜停車嗰條片, 佢話架車就快停就慢慢落極力子, 踩到落磨擦點hold住, 咁就停得好穩定唔會chok.

想問下考試上斜停車, 如果一腳踩盡極力子係唔係好易肥?

貨van扭力大, 可以上斜停車hold住磨擦點, 但棍私用呢種方法停車應該好易死火, 想問下棍私上斜停車點做可以冇咁chok?
重有我記得佢其中一條片係銅鑼灣邊寧頓街右轉怡和街, 佢教二波吊極力子咁去轉, 好處係容易控制個車速, 但我好懷疑考試咁樣做會唔會被剔空波滑行.

以我所知吊極力子只可以一波吊
15k不如 駕駛學院
你真係醒目。佢一定係好易學張國文。
有早知...
屌咩鳩極力子呀
撚化人wor

你啱呀
肥硬

用brake同油門
除左轉波外無咩機會用極力子
好似係叫張錦榮
巴打我可留contact !
黎緊準備學,個cfu 要我一炮過比晒27堂錢先,有無伏
收哂錢就係神仙
你自己諗
千祈唔好
仆街.....我2公婆都係跟祖哥學....
學完都係去第2到渣...係唔係凍過水....
仲要下星期2考了orz......
咁多位有經驗人仕....
臨考前有無d 乜野 tips 可以俾小弟...
尤其跟過祖哥學車既
btw 呢幾日學...成日俾佢屌揸得慢....
20/30 2波出左街...係唔係都慢???
考車果日無理由有車塞住都快架.
轉cfu
應該都唔會轉....寧願用佢架車頂架啦...
btw 係睇下有無d 危險手勢要留意改善.
想問車牌同電話
遲D搵左個都係姓卓🥱
整個excel 表?
即係你地提左既2波屌離合
睇下仲有無d 野可以提細佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞