一人一個仆街教車師傅(要開全名)

1001 回覆
585 Like 30 Dislike
呢排YT見到有個輝sir,有冇人跟過佢學車?好唔好
你有冇 tg , 費事公海留人哋電話喺度
有,我地兩個諗緊相同嘢
就係唔想放公海先問你
睇佢啲片就 ok 嘅 , 真人就唔知了
之前係咪有個excel表
比我坐佢車佢打一下我就急brake 舞龍
條仆街 唔撚比堂 之後又話你好緊張 頂你唔順 彈你比其他師傅咁 好狗
好在之後自己搵到其他好好既師傅 急救 一take pass
條撚樣燥狂
你呢啲就真係清醒喇
個個都驚撚左啲師傅唔教你野 唔pass 做壞哂規矩
講真你比佢恰住 佢心情好想教你 你咪有機會pass
唔好你就自求多福
大埔 卓漢東 9588xxxx
遲到早退例牌 仲要有廁所煙break十分鐘
頭兩堂(4節)熄匙叫你坐司機位熟習轉波先 純粹揸住碌棍配模擬腳法(cls)
你屌佢佢就話串你揸咪盞死火
佢唔會教你野 因為想你肥再加堂 全程佢會玩住wtsapp媾女 (佢用錄音所以知)仲要唔覺得係老婆

學左幾堂叫佢比返學牌轉人仲多多野講 我直接話唔比我就搵律師 唔使咁多野講喇
咁大鑊?
兩個frd跟佢都1 take pass 喎
你睇埋英文先
pm pls
李健
歐陽浩廷

車牌sm 1869(唔sure, 咁上下)
一共10堂,上咗6堂仲未俾揸考試路線、泊位、遲到早放。
每次上堂頭30mins 一定吹水講理論嘥時間。最後轉師傅上埋剩低幾堂,再課金上多5堂。

批我直路都揸唔到,但我pass哂
結果考試當日撞返佢個學生係我前一個考,泊位咁闊都鏟上壆個pk自己喺側邊偷笑
上次有個POST話佢好好架 又係打手?
電話幾號?
巴打可唔可介紹黎 我都係跟佢肥左考老銅
有冇棍van老銅好師傅
要重考之前都係跟佢
呢個師傅我覺得無乜野,我仲覺得幾好
會同我講有咩地方要注意,我有做錯都會同我講咁做考試已經肥左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞