一人一個仆街教車師傅(要開全名)

1001 回覆
585 Like 30 Dislike
我講先:
大家小心,祖哥學堂介紹埋D仆街師傅。
好易學 張國民
59xxxx69
UM3555
1.要學生學咗成五十二個鐘都未pass到嘅仆街。
2.第一堂已預繳了二千蚊,不能退款。所以唔容易可以轉師傅。
3.一共畀咗萬五蚊都未攞到個牌。

上堂成日同friend吹水買邊隻勞力士,炒邊個款。根本冇將心機擺係個學生度。學生學得唔好,自然考得唔好,咪可以賺多啲勞力士囉。上堂嘅時候學生做得唔好佢根本唔知道學生嗰一刻邊度犯錯,淨係見到個結果,然後就話個學生做得唔好冇教過你咁做,係你自己亂咁做。例如拍唔好個位,轉唔啱個彎,佢淨係知道個結果,好多時過程冇留意過學生做嘅動作,邊一個位出錯佢都唔知。學生好難從錯誤裏面吸收經驗改正。只留於重複將啲步驟不停咁做,有時啱有時唔啱。
每一次考完試,佢都唔知我畀人肥咗乜嘢㗎,唔關心㗎, 一落車就同人傾計,根本冇睇到學生點開車。
二星期後考,得1堂俾我,叫佢學全日,又講大話話條路日頭唔學得。
少少提外話,車頭放隻一見發財殭屍BE@RBRICK,雖然係潮物,但係我唔知有冇同啲乜嘢邪術有關,吸晒學生啲財之類。
全部都係,教畜就係教畜
冇一個係無辜嘅。
祖哥堅仆街黎
第一個師傅係佢
覺得我揸唔掂
一直唔放個油門同brake俾我
根本無可能學得識
四堂後怕我拉低佢合格率
掉左我俾第二個師傅

跟住第二個師傅慢慢教
好快pick up到
跟住一take pass

pass果日咁岩佢學生肥曬
禮貌上同佢講考到喇
佢話「都唔知你撞人定人撞你」
教我個師傅我一次pass,佢個樣好撚失望
吳 X 華 NG Kin W**
飛機王,成日扮失憶,遲到早退之餘仲要老馮預時間俾佢買三文治同去廁所
多謝你頭幾堂已經玩呢啲,先有決心搵過第二個師傅學車
Youtube好多片個祖哥?
有個叫龔師傅
上堂淨係whatsapp溝女
成日聽佢講啲情史
望都唔望下你揸
上堂體驗好差
條友個學生係樂活溜後到被考官送番試場
你有冇一路心涼一路loop
唔知喎
個學生都幾慘
九成又係教車唔鬆腳俾個學生
到考試為左租車錢推佢上墳場啦
係呀,睇佢啲片就可以,千祈唔好搵佢學。
佢唔會畀期你,除非你就曬佢,試場都要就埋佢。
有記 胡師傅
d人吹到祖哥好勁我仲以為佢好
學車王姓謝既,深藍架個陣俾佢教係我面前屌手足。學車時又唔撚耐煩,又唔識教,玩手機,呃鐘,大家執生啦
好似叫法國佬 唔撚記得真名
嗰陣高登好多人搵佢
祖哥根本就教得唔好仲要係藍屍都唔知點解咁多人搵佢
佢啲片都係廢,你要學點樣揸車/原理,唔係學點樣考車,睇conquer driving就真係學到野啦
我個陣學銅鑼灣,祖狗地頭次次見親佢架車都柒下柒下咁,車速慢到仆街反應又慢又成日成車都係人,都唔知jm9
手足
開電話啦,唔知係未佢
祖哥個停車方法好易肥腳制個part
就係佢 小心啲
你咪牛頭角小儒俠 人稱牛師傅嗰個
屌佢老母嗰陣搵佢補 成日揸揸吓叫我泊埋一邊 佢落車去廁所同買嘢飲
最on9係考試前一日 同佢嘈咗兩句 跟住第日考試前嗰兩堂熱身佢玩失蹤
玩出咗門口但溜抵咗電話真係講出嚟你老母都唔會信啦

最後直接去考 Pass咗

如果牛師傅睇到嘅話我想同你講
我屌你老母臭閪呀 成日講粗口屌啲男學生 一有女學生就狗公上身
你個人同你部車都好撚臭 相由心生 抵你生到咁樣衰
Sorry太嬲打錯晒啲字

*係咪指牛頭角小儒俠
*話出咗門口但漏低咗部電話

考完Pass咗仲好意思叫我影相 擺上佢個Facebook到 扮晒合格率好多

我成日都聽到人話搵佢上堂 我大大話話都最少令佢無咗30個學生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞