一人一個仆街教車師傅(要開全名)

1001 回覆
585 Like 30 Dislike
過主啦佢
我識個棍van師傅教老銅勁佢好多
有冇良心棍私師傅推介?
不安駕駛學院報重型,學車同考車車尾支旗唔同。
我個人意見覺得呢,邊度考都好關你肥唔肥事
好似忠義街呢d,夜晚學就根本一味塞車,行唔行到3-4個圈都成問題
比個神師傅你都唔掂

石蔭學就爽好多,一堂6圈無難度
我油塘星期日練油塘都行到七個圈。
教人月供2800果個?
有記陳師傅 電話54487xx3
有無人跟過佢學?
講起就嬲,第一次學車喺學車王報,跟咗個師傅學棍van,
佢個名叫陳家煒,如果你喺度睇到,我想同你講聲
屌你老母!!!!!
第一堂啱啱上車,個態度已經唔多好,講嘢串串貢,唔緊要,如果有料教嘅話冇所謂。之後嗰頭兩堂教嘅時候講嘢冇Point,見你做唔啱,就開始燥,例如軚盤未識控制,會行得唔直,之後條撚樣淨係話左呀!右呀!跟住條中線行啦!態度一堂比一堂惡劣,仲要拖鳩我時間,約撚咗勁耐先上(差唔多一個月後),上堂又係咁話我唔啱棍波,問要唔要轉自動波,嗰時即刻冇曬信心,有一段時間都質疑自己係咪真係唔啱,最後一次上堂忍唔住屌返佢轉頭,不歡而散。
之後經FB Group啲人介紹搵到個好師傅,佢教識咗我好多學車嘅技巧,講嘢有Points,做錯會叫你揸去一邊停低指出錯處,等我慢慢冷靜下唔使咁緊張。又話我學得快絕對唔係唔啱棍波,比到好大信心我,之後 一take pass咗。
最後,陳家煒我屌多次你老母呀
唔撚識教就唔咪撚出嚟害人啦,揀學生揀撚到你咁樣,嗰時喺學車王個caption仲打態度友善,收皮啦屌!
PS: 學車王PR,如果睇到你地要好好審視你地師傅啲質素,我已經叫咗身邊啲朋友唔會搵你地報,一粒老鼠屎累全家
佢咁教架車極力子塊片一早磨到無晒 所以根本吊唔起架車
你覺得佢會換極力子好密? 架車一早唔好揸 拎部垃圾車去考試合格都係個官開心俾你pass 咋
求巴打個好師傅contact
咪玩啦,考車點影?考完師傅既揸走
無錯,佢架車的確唔好揸,極力子同brake 腳感好差,之後我換左師傅,亦有搵其他師傅補過鐘,佢地全部架車好揸過好多。
你可以搵過第二個棍van 師傅再學,正常係學到㗎。如果都係搞唔掂先考慮自動波。
Btw, 你覺唔覺得上佢堂好嘈,不停大力敲窗,不停無間斷地俾指示(唔理你明唔明、或者係咪吸收到)
有次經過,見佢後座好多垃圾四圍勾住。同埋有個助教跟車,係有d奇怪

btw, 大球場棍van仲有邊個師傅推介?
咁痴線
考之前冇睇過部車咩
伍錦麟又唔係差,不過極藍
乜依家 D 師傅咁架咩? 我廿年前又係一 take pass, 但係個師傅仲開心過我.....
我都被佢教過,狗也不屌
A1 林XX(唔知全名)
車牌TY5257
每堂必早走遲到各十分鐘,
上堂hea教玩手機,只會話你做錯但一直唔會教返你點做好,上左三堂頂佢唔順即換
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞