一人一個仆街教車師傅(要開全名)

1001 回覆
585 Like 30 Dislike
個師傅衰乜?

搞到人哋出律師信喇
嘩 咁撚嚴重
14頁#340出張facebook cap圖就比人出律師信?
另外佢又點樣搵到你?
放上學車群組
法國佬如何
https://youtu.be/Mnw1yljf4ZY

我就唔會搵佢喇
李世寶 再一次屌你老母
次次遲到早走 90分鐘例牌變75
仲有兩次我去到同我講冇得上堂
垃圾師傅 屌你老母
做咩唔淨係係LIHKG 講佢呀?用Fb 咁傻豬?同埋你用x 代替佢名其中一個字佢吹你唔撚漲
想知事主報左警未
光頭?如果幾年前係光頭既我比佢教過,另一個2018 po都有幾個人講過佢。估唔到佢仲做緊
係 棍Van嗰個

佢條仆街,投訴File厚過本黃頁就全沙駕出晒名好多年。

日鳩日屌到班學生覺得真係唔撚掂,覺得自己地底泥都唔值,就會同佢買補鐘,全沙駕都知佢啲手法。雖然咁撚多投訴,但係佢幫駕院開到數嘛,所以冇人會郁佢。

當年我仲細,被佢點9我朝早7am上堂,話條路無車好安全喎屌佢老母早撚過返工,態度閪撚過仆街就唔撚使講。

最後頂佢唔撚順request轉師傅,另一個師傅都話我去揸落完全冇問題,最後咪又係1 take pass

驚尻佢老母
唔好比佢停啦
李健 彭 4538
係咪撚樣一個?
早晨呀朱耀輝師傅
又訓著呀?比幾舊水你上堂就訓覺再hea教
90820068,洗唔洗打比你叫醒你?
好心D師傅冇心教就交返個牌出黎啦
成班都枉為人師
眼入面得錢,收生收到盡,
你夠唔夠時間學好似唔關佢地事咁
最好你肥佬又袋一筆
祖哥介紹
何xx 9229 xxxx
有冇人知好唔好?
$320/45mins
學車梗係搵梁展鵬師傅

會Keep你學牌,避免你忘記帶
問返五六次,加埋就哂佢時間,就攞得返

人氣導師,每個月都爆。學生極難約期
每次約期都要過五關斬六將
預返五至六日先會覆你一次WhatsApp
當你想催一催佢,佢會話你急啲咩?我都未比期你
顯示梁展鵬師傅有學神不具備嘅時間管理能力
唔係同學神同一級數

具教學威嚴,同學生溝通時態度嚴肅
學生提出想轉師傅時,會同你講浪費咗大家時間
充分表現梁展鵬師傅對自己教學嘅自信

上堂時會同其他師傅錄音交流,具備強大網絡
與學生溝通極具效率,一句起兩句止。

推薦鵬師傅!
我都跟過佢,完全唔執我無擰頭望盲點之後肥撚咗,
鬆極力子鬆遲咗被佢一拳打落左腳度話 縮撚起你隻閪腳啦
俾佢打 即時停車報狗啦 師傅牌都釘鳩埋佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞