一人一個仆街教車師傅(要開全名)

1001 回覆
585 Like 30 Dislike
冇理由架喎,我跟Pang Sir補鐘都未見過佢遲到(只有我遲)同埋教教下車叫我停埋一邊自己去買野(反而係我揸埋一邊停係公廁去廁所就有)。
真啊,插得你嘅問題都係重要野,佢大可以尻坐講幾句野等收錢有乜就一腳重Brake你。
但係佢冇,佢都教得幾足!
利申真用家 根本就係合格嘅材料
*同埋冇試過教教下車叫我停埋一邊自己去買野
感電兄 Pang cfu想你聯絡佢 有空找找佢 拜託
鵬哥每次例遲五分鐘,永無補返
點啊 pang cfu 一人分飾多角
手痕google呢條打靶撚,嘩!佢係枕住比人擺上連登屌鳩佢架喎,隔一段時間就有苦主係學車post屌佢,呢個撚樣真係閪多過like,都係個句,想掉錢落海,請即上rf886架閪車
連登屌到佢要改名同del fb
可想而知有幾臭朵
除非佢轉埋車牌再搵食
否則RF886呢架垃圾車係九龍塘見到咪撚好上
想掉錢比撚樣駛另計
爬左幾日文mark左幾個師傅 點知碌多兩碌又有人負皮佢地
跑馬地自動波係咪真係冇好師傅
搵師傅都搵到攰
哈哈,fb都del撚埋咁撚柒 😂😂😂😂
早知今日何必當初呀!雞蟲恆,屌你老母上少陣141啦,上堂乜撚野都話憑感覺,咁我洗撚跟你學咩
記憶中好似係高登已經開始屌
吓?我真係笑撚咗
#494Glockenspiel2018年8月2日 11:58:57RF 886 姓吳真係狗也不屌

遲到又早退都不在話下
上佢堂又玩電話,問佢野又唔答,淨係掛住whatsapp同上facebook
考完之後先同我講 「我講撚左你轉彎位置唔好,你又唔執正D ,你搵第二個師父啦我幫你唔到 」
痴撚線 佢根本就無講過點算先好,又唔教,由鳩我揸
考完試先馬後炮 呢種師父真係仆街黎 
真係勸各位巴打唔好上
D師父睇心情教車?咁食得屎啦

一齊推高個SEO 等未來考生唔好揀佢

2018年已經有苦主屌緊呢隻打靶撚
冇圖你話你朋友係蒼井空都得架啦
好彩有樣 有記胡師傅 我以為係教我個師傅
#65維民所止•8 個月前

RF886 吳啟綸
正宗仆街陷家產

垃圾師傅 呃鐘早走
淨係識禁電話 大大聲屌鳩學神

呢個8個月前既,真係全民皆屌吳啟綸(吳致恆)
教我巴士嗰個師傅遲到會補返足
結果滾雪球滾到尾位遲咗4個字先開始上
我個師傅從來唔會早退
極少遲到 如果遲咗會補返足
嗰部車尾位9點半,落車嗰陣2355
公道啲講 上成日堂買個飯食都好正常姐 或者去下廁所
大家當體諒下 最緊要佢教得好姐不過睇呢到其他留言 遲到早退好似呢行通病咁
教我巴士嗰個師傅遲到會補返足
結果滾雪球滾到尾位遲咗4個字先開始上
咪遲過1130
嗰部車尾位9點半,落車嗰陣2315
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞