五桂山謀殺:殺局部署已久 死者生前埋怨被「搵笨」

1001 回覆
4 Like 64 Dislike
講真如果你係另外兩個人
條友用刀殺左bosco 你敢唔敢反抗
佢點話點好啦 踢佢落山又好 點蠢法都好 唔跟又會比人殺埋
最多落山之後即刻報警
非法處理屍體罪總比謀殺好

確保自己安全之後好報警啦

另外兩條友又係蠢既
部署已久但係咁快俾人周到係咪證明佢地智力有d問題

佢地有冇問題我唔知
但係你智力一定比佢地低

部署應該係講約佢上山打獲勁
但有人過火拎刀姐 一時殺得性起
講真如果你係另外兩個人
最多落山之後即刻報警

所以都係抵死嫁啦
如果肥仔冇呃過人錢
好似Frankie同埋街坊講咁乖乖仔
咁細過就咁冇咗都真係幾令人心酸
都係做自己鍾意嘅興趣姐
點估到有咁嘅下場

個肥仔好仆街

利申 小學同學
好撚on9
講真如果你係另外兩個人
最多落山之後即刻報警

另外兩條友又係蠢既

無啦啦打人變殺人已經驚撚到閪啦
主謀話推左條屍落山就冇事 果2個又唔知重有咩更好方法 咪照住做 諗住可以瞞天過海 點知天網恢恢
講真如果你係另外兩個人
最多落山之後即刻報警

咩邏輯...2個人打1個人點會唔夠打 最多咪界到幾下
你殺人又係死 反抗可能唔洗死 出番黎又可以同個官講轉左污點證人 你話拎住枝真槍既 咁就冇得講啦
依班軍事迷黎
係屋企搜凶刀個陣
應該會搜到大批超過2焦耳既槍
到時加多條無牌管有槍械罪
部署已久但係咁快俾人周到係咪證明佢地智力有d問題

佢地有冇問題我唔知
但係你智力一定比佢地低

部署應該係講約佢上山打獲勁
但有人過火拎刀姐 一時殺得性起

好明顯本身想打獲金 點知就有個好戲劇性咁殺撚左個肥仔
上面條on9仔就講到果3條柒頭好似部署左好耐點殺佢咁
後生仔諗野太膚淺
睇得少犯罪片都算
少少常識用下腦都知個故仔唔掂啦

最大鑊係佢哋完全冇夾口供
兒戲得可笑

好似係夾左...第4人(冇比人拉個位)份口供同其他人唔同....令差佬起疑

之後分開佢地一個個咁盤...之後有人爆哂出黎

如果真係咁D差佬都幾勁

心理質素唔夠高好易自爆 啲死差佬最鍾意老屈其他人爆自己大鑊 跟手自己就真係和盤托出成件事
講真如果你係另外兩個人
最多落山之後即刻報警

你殺人又係死 反抗可能唔洗死 出番黎又可以同個官講轉左污點證人 你話拎住枝真槍既 咁就冇得講啦
on9 你坐係鍵盤打咪叻囉
講真如果你係另外兩個人
最多落山之後即刻報警

另外兩條友又係蠢既

主謀話推左條屍落山就冇事 果2個又唔知重有咩更好方法 咪照住做 諗住可以瞞天過海 點知天網恢恢

瞞天過海 邊有咁易
死者有交帶過去邊度行山
搜索範圍唔大

你又冇車將條屍車到老練咁遠/堆填區
講真拎刀出黎果下 係正路既其他果兩個都識禁住拎刀果條友啦
根本講到底三個都弱鳩智
原本冇死最多告佢傷害他人身體 頂盡坐幾碌
家陣謀殺/嚴重傷害他人身體+非法處理屍體+妨礙司法公正
唔一世都廿零三十碌
正豬西
依班軍事迷黎
係屋企搜凶刀個陣

依家加唔加都無所謂啦
有冇兇手既相睇下

From Facebook Comments

有黑警feel
講真如果你係另外兩個人
最多落山之後即刻報警

on撚9人地揸刀呀 你赤手空拳
2打1點會唔夠打傻撚左呀你?
睇葉問睇到上撚晒腦?
你坐係屋企拎住個鍵盤就最撚好抽啦
重有佢地反抗個閪咩 無啦啦殺左人做左同謀已經驚到仆街 重有膽去反抗?
放低你個鍵盤 諗多幾個角度
依班軍事迷黎
係屋企搜凶刀個陣

軍事迷就一定有過2j既槍?
其實佢地都算厲害 殺完人都仲可以咁冷靜
不過衰就衰在太過無腦 3條友都仲可以作個咁鳩既故仔
如果佢地有腦少少既話 呢單野可能真係會查唔到
講真如果你係另外兩個人
最多落山之後即刻報警

on撚9人地揸刀呀 你赤手空拳
2打1點會唔夠打傻撚左呀你?
睇葉問睇到上撚晒腦?
你坐係屋企拎住個鍵盤就最撚好抽啦
重有佢地反抗個閪咩 無啦啦殺左人做左同謀已經驚到仆街 重有膽去反抗?
放低你個鍵盤 諗多幾個角度

講到底兩條豬西遇著更豬既隊友
其實佢地都算厲害 殺完人都仲可以咁冷靜
不過衰就衰在太過無腦 3條友都仲可以作個咁鳩既故仔
如果佢地有腦少少既話 呢單野可能真係會查唔到

有刀傷都知唔會碌落山
佢地唔講都會查到出黎
呃完人仲要殺人?係咪痴撚線
就算無呃人都好,比死者話兩句駛唔駛殺人呀,幫兇手果兩個都係onlun79
講真如果你係另外兩個人
最多落山之後即刻報警

on9 你坐係鍵盤打咪叻囉

你都痴撚線 有冇入過去人地facebook睇下人地啲相啊 個兩個合謀其中一個大隻到打撚死你啦毒撚 屌鳩人之前 做下功課先啦你老母
講真如果你係另外兩個人
最多落山之後即刻報警

另外兩條友又係蠢既

瞞天過海 邊有咁易
死者有交帶過去邊度行山
搜索範圍唔大

你又冇車將條屍車到老練咁遠/堆填區

3個on9仔 毛都未出齊 重要咁突發 完全意料之外 重可以點瞞呀 由講大話果下開始就已經注定輸左

好明顯本身想打獲金 點知就有個好戲劇性咁殺撚左個肥仔
上面條on9仔就講到果3條柒頭好似部署左好耐點殺佢咁

雖然我都認同前面

但...點解個官唔可以信後者?

認定你3個夾份夾死者上山 再全部落謀殺/串謀
有晒動機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞