五桂山謀殺:殺局部署已久 死者生前埋怨被「搵笨」

1001 回覆
4 Like 64 Dislike
搵人笨仲可以去打人咁惡

係殺人
後生仔諗野太膚淺
睇得少犯罪片都算
少少常識用下腦都知個故仔唔掂啦

最大鑊係佢哋完全冇夾口供
兒戲得可笑
咁都叫部署
廿幾歲腦筍都未生埋
如果佢哋埋埋屍 真係有排都唔知
我真係唔相信為咗wargame嘅野,幾條友
咁狼同迷失自我走去殺一個人,連前途都
唔要吹個局出嚟?咁誇張點接受呀!
屌下屎忽咪算囉痴線到要殺左人
屌下屎忽咪算囉痴線到要殺左人

你個名
屌 成廿歲仲咁撚樣為小事而殺人
隔離post有人話孖田自從被扑頭後
日日帶刀仔傍身
又有人爆佢成日昆錢
是咪佢惱羞想俾個下馬威人+想試下用刀

社會垃圾 on99咁
隔離兩條友俾個喪嘅跣穫金

打佢一獲變左老謀終身

無終身都超碼25年以上

咁一定係擸刀嗰個先判謀殺,其他兩個判傷人架知情不報。
邊會咁易三個都判老謀

咪係, 見個傻嘅殺咗人即刻走人報串啦
幾frd都係咁話, 你死好過我死, 殺人喎,仲幫佢隱瞞, 蠢撚到
口供都夾唔齊,重好意思話佈局已久…

佈局已久係打人 估唔到有個on9突然殺人

有刀
焗人上身
老謀打唔甩嫁啦

認埋罪3條友一齊坐好過D ge

我覺得佢地想
但係現場環境太過黑行唔到落去埋。
後生仔諗野太膚淺
睇得少犯罪片都算

兒戲得可笑

好似係夾左...第4人(冇比人拉個位)份口供同其他人唔同....令差佬起疑

之後分開佢地一個個咁盤...之後有人爆哂出黎

如果真係咁D差佬都幾勁
隔離post有人話孖田自從被扑頭後
日日帶刀仔傍身
又有人爆佢成日昆錢
是咪佢惱羞想俾個下馬威人+想試下用刀

社會垃圾 on99咁

MK

我覺得佢地想

真係笑死....咁有部署同冇部署有咩分別?

諗定出升龍拳定百裂掌咩個部署
on99 𠝹人地條頸都可以話意外搞出人命
後生仔諗野太膚淺
睇得少犯罪片都算

兒戲得可笑

好似係夾左...第4人(冇比人拉個位)份口供同其他人唔同....令差佬起疑

如果真係咁D差佬都幾勁

有幾勁,分開盤好基本
後生仔諗野太膚淺
睇得少犯罪片都算

兒戲得可笑

如果真係咁D差佬都幾勁

有幾
鋤散d無律師傍住ge𡃁仔

我覺得佢地想

埋屍無用 警犬聞下好快搞掂

我覺得佢地想

都話部署唔係部署冧友....
隔離兩條友俾個喪嘅跣穫金

打佢一獲變左老謀終身

無終身都超碼25年以上

咁一定係擸刀嗰個先判謀殺,其他兩個判傷人架知情不報。
邊會咁易三個都判老謀

佢唔係3個人 係夾唔到佢上山
夠料落叉廚老謀

之後就睇個官點判
同埋有冇其他證據...

不過一人十碌就底嫁啦
後生仔諗野太膚淺
睇得少犯罪片都算

兒戲得可笑

如果真係咁D差佬都幾勁

有幾
鋤散d無律師傍住ge𡃁仔

我地知晒架喇,你自己講出黎坐小啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞