五桂山謀殺:殺局部署已久 死者生前埋怨被「搵笨」

1001 回覆
4 Like 64 Dislike

叫埋趙去壯膽,結果都係冇用

咁之後個晚佢地4個點,照打war game?
呢個講法好令人難以置信,用咩理由使開趙,同埋拳打腳踢加殺人加拋屍呢度至少都30 mins以上吧?姓趙既會單獨離開隊伍30分鐘以上?係咩理由可以令一個人甩低朋友(而且明知班友憎佢)

你話姓趙既完全唔知情 我唔信,佢離隊個刻肯定feel到班友想私下傾數。

我屌你老母,唔撚知件事唔撚好亂講。趙同bosco係超好朋友,宜家bosco走左佢已經好難受,你地咩都唔知就唔好扮貞探亂鳩咁屈。
利申:趙既朋友

咁30分鐘做左咩?
痾屎又唔太耐
落山拎野又太短

而家當事人心理上同法律上都唔方便答,等新聞報啦。

行山使開單丁一條友,除左老點佢去使偵察兵,真係諗唔到仲有咩理由

仲要係走遠到一個距離係唔知佢個fd俾人打死左

cctvb 話有個人同佢一齊行開 唔係自己行開

唔合理,如果三個同謀有一個同佢行開左
即係有一個係無參與到件事,差佬應該唔會當佢有份謀殺
我認為趙生都係有蠱惑架啦
又話係幾fd,而家個fd個死對頭約埋兩條友出黎講數,自己唔會咩事都唔知呀嘛?
新聞話12點鐘上山,2點鐘開始講數(假設趙生而家離隊),佢翻黎果陣都肯定過左3:30,因為果三個同謀話Bosco係3:20已經走左
時間夾得咁準,岩岩好錯過晒成件事,你話佢完全唔知情,邊鬼個信?

我屌你老母,唔撚知件事唔撚好亂講。趙同bosco係超好朋友,宜家bosco走左佢已經好難受,你地咩都唔知就唔好扮貞探亂鳩咁屈。

咁30分鐘做左咩?
痾屎又唔太耐
落山拎野又太短

行山使開單丁一條友,除左老點佢去使偵察兵,真係諗唔到仲有咩理由

又話係幾fd,而家個fd個死對頭約埋兩條友出黎講數,自己唔會咩事都唔知呀嘛?
新聞話12點鐘上山,2點鐘開始講數(假設趙生而家離隊),佢翻黎果陣都肯定過左3:30,因為果三個同謀話Bosco係3:20已經走左
時間夾得咁準,岩岩好錯過晒成件事,你話佢完全唔知情,邊鬼個信?

邊有話講數?
合謀一定要現場打死架?參與個計劃就拉得啦
http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=73378&extra=&page=1
馬丁個朵一早臭曬 多國買家受騙
好想知個外國人嚟香港追數 最後點
姓黃既其實幾正氣
民安隊、跑山、越野、跆拳道樣樣都有玩
係有啲小學雞格同貪玩

你叫佢圍毆一個人,佢會以為玩哈哈哈走去做。
但你預先叫佢殺人,佢一定唔會出黎。

單野肯撚定係martin搞出黎

圍毆佢其實好小事,但有人拎刀放血殺人就好大件事
如果姓黃唔係主謀,有人拎刀殺人,即報警,救個傷者,就小事好多好多

圍毆佢,事主咪一樣可以報警,嚴重傷害他人身體好似都唔輕
唔係以為打人冇人死就可以拍下蘿柚都冇事發生下話
警方睇住網民分析破案?同連登神推算既一樣既
琴日講完frankie同媽田同姓黃條友光速割席之後
Facebook個post就untag左媽田同姓黃個人

叫埋趙去壯膽,結果都係冇用

咁之後個晚佢地4個點,照打war game?
呢個講法好令人難以置信,用咩理由使開趙,同埋拳打腳踢加殺人加拋屍呢度至少都30 mins以上吧?姓趙既會單獨離開隊伍30分鐘以上?係咩理由可以令一個人甩低朋友(而且明知班友憎佢)

你話姓趙既完全唔知情 我唔信,佢離隊個刻肯定feel到班友想私下傾數。

咁30分鐘做左咩?
痾屎又唔太耐
落山拎野又太短

巴打,我認同你,我都覺得個個姓趙既有古怪。

雖然我都覺得佢怪

但如果佢有份,照計果3 條友肯定篤佢出黎

點會放過佢咁好

邊有話講數?
合謀一定要現場打死架?參與個計劃就拉得啦

可能趙生知道佢地私下“有數要傾”,但佢諗唔會出咩事,所以識趣被使開囉

正如你行過黎,話想同某人傾私事叫我迴避,仲強調有Ab兩位係度,唔會有咩事既,咁正常人聽完都識趣行開遲d返,點估到係搞咁大獲。

咁bosco 係弱智既?如果真係講明講數,佢會比個fd 走?
姓黃既其實幾正氣
係有啲小學雞格同貪玩

知唔知也撚叫正氣?
睇你形容似係輕度智障加過度活躍

咪係 講到條撚屌無辜咁撚樣 係咁正氣落左山就報警啦
屌個martin yim本身都唔係好人黎
姓黃既其實幾正氣
係有啲小學雞格同貪玩

知唔知也撚叫正氣?
睇你形容似係輕度智障加過度活躍

咪係 講到條撚屌無辜咁撚樣 係咁正氣落左山就報警啦

佢其實想講條傻閪冇咁既膽去殺人
但係又讚個傻閪正氣
war game 撚

幾丁友殺人就一碌鳩打一船人
以前有的士殺人狂你係咪唔搭的士呀on9仔
war game 撚

war game 撚
http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=73378&extra=&page=1
馬丁個朵一早臭曬 多國買家受騙
好想知個外國人嚟香港追數 最後點

成皮幾兩皮一件裝 唔怪得嚟香港追數
war game 撚

啲傻閪係咁
war game 撚

war game 撚

on9仔
出刀個條友好大機會就係媽田
( Show Blocked User - 筋斗雲 )
癲狗阻住睇po
我成日都覺得犯法一係16歲前,一係過左55歲先犯

前者入勞教好快出返,後者都幾廿歲人犯法都冇所謂
呢三個人就算輕判係最黃金個二三十歲咁就冇左,好工都唔會有

我覺得終身監禁個d人幾十歲假色放返出黎重慘過坐到死,出返黎成個人同社會脫曬節
想再犯法但幾廿歲都有心無力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞