五桂山謀殺:殺局部署已久 死者生前埋怨被「搵笨」

1001 回覆
4 Like 64 Dislike

then?你想表達啲乜?講完就縮番入你老母個閪到啦

收皮啦你老母 人地個post講槍咩 你老母爭撚住出黎柒

你柒撚完未姐你傻閪就係傻閪依個post比你屌鳩人咩?衝出黎柒

你屌人多d囉個個唔撚岩你心意就屌
死返出去啦on9仔

拿 比人講中左就發難屌鳩我傻閪就係傻閪 冇講錯你

我打去叫人講槍去第二度講有咩唔岩
你邊撚位呀 係到屌柒人 收皮啦傻閪

好撚惡呀依家連登啲傻閪

唔知得罪左佢邊條筋

好撚on9呀佢 逢人就屌 人地講道理 佢想繼續講槍就係咁屌其他人 佢咪martin d閪格囉
藍絲,只判3年

3年既一定律政一定出手
咁都3年咁7警唔洗坐?
變左互屌post

仇口就係咁容易產生

拎刀啦 重講咁多

界埋啦 仲講咁多

人地仲係小朋友
變左互屌post

仇口就係咁容易產生

真係認真變輸鳥..
隨行兩條友真係最撚on9
見到martin殺人 即刻報警 之後兩條友話佢地只係旁觀
雖然都有罪但係輕好撚多啦
而家謀/誤殺加俾假口供 死撚得啦

你側邊條友喪撚左拎把軍刀割人頸
你去同佢講:喂 我唔玩啦 走先
你估有咩下場
你老母用下腦啦on9
keyboard fighter真係弱撚智

屌你老母我話報警可以落到山先報
我有話即時報?
落到山即時報都唔使終生

人格分裂不如睇睇醫生?

你柒撚完未姐你傻閪就係傻閪依個post比你屌鳩人咩?衝出黎柒

你屌人多d囉個個唔撚岩你心意就屌
死返出去啦on9仔

拿 比人講中左就發難屌鳩我傻閪就係傻閪 冇講錯你

我打去叫人講槍去第二度講有咩唔岩
你邊撚位呀 係到屌柒人 收皮啦傻閪

好撚惡呀依家連登啲傻閪

唔知得罪左佢邊條筋

好撚on9呀佢 逢人就屌 人地講道理 佢想繼續講槍就係咁屌其他人 佢咪martin d閪格囉

算啦理性討論要緊
無謂再嘈
咁大仇口原來係死者抱怨被搵笨
on99...

你估有咩下場
你老母用下腦啦on9

我有話即時報?
落到山即時報都唔使終生

個兩個跟本就可以散band後即時做25仔報串
但佢地無做到, 果然有情有義

或者三個都有份 咦家兩個夾計屈其中一個呢
又唔積口德
變左互屌post

仇口就係咁容易產生

拎刀啦 重講咁多

仲用刀?
用Lan線喇
搵到兩張martin yim 既相
po 唔po 得出黎

你估有咩下場
你老母用下腦啦on9

我有話即時報?
落到山即時報都唔使終生

隨時martin叫過其餘兩個一人隊一下
犯法既野真係幾fd都唔好做
得閒識多幾個差佬 想犯法既人都唔敢叫你

你估有咩下場
你老母用下腦啦on9

我有話即時報?
落到山即時報都唔使終生

隨時martin叫過其餘兩個一人隊一下

係架擺明上拖兩個落水 就算兩個無打都比人屈埋有份打
真係抵佢地死 殺完人推人落山就諗住無事返屋企
不如處理埋把刀同佢地啲財物話比人打劫算撚數
謀殺 個三條後生仔抹定patpat都得啦
成單野都好撚蠢 好唔合理
唔知係差佬嘅故仔有問題定係三條友真係好撚蠢

其實bosco都醒帶多個fd一齊去 點知3條友趕走佢fd,再打bosco
btw有冇5個人fb?
講真如果你係另外兩個人
條友用刀殺左bosco 你敢唔敢反抗
佢點話點好啦 踢佢落山又好 點蠢法都好 唔跟又會比人殺埋
最多落山之後即刻報警
非法處理屍體罪總比謀殺好

咩邏輯...2個人打1個人點會唔夠打 最多咪界到幾下
你殺人又係死 反抗可能唔洗死 出番黎又可以同個官講轉左污點證人 你話拎住枝真槍既 咁就冇得講啦

on撚9人地揸刀呀 你赤手空拳
2打1點會唔夠打傻撚左呀你?
睇葉問睇到上撚晒腦?
你坐係屋企拎住個鍵盤就最撚好抽啦
重有佢地反抗個閪咩 無啦啦殺左人做左同謀已經驚到仆街 重有膽去反抗?
放低你個鍵盤 諗多幾個角度

點解一定要打, 走唔撚得嘅
唔好講咁黑睇唔到路
睇佢哋fb都有夜視鏡㗎

其實bosco都醒帶多個fd一齊去 點知3條友趕走佢fd,再打bosco
btw有冇5個人fb?

趕走完佢個fd都唔識走 如果佢話同佢個fd一齊走個結局會點? 會唔會連個fd都打/殺埋
po 唔po 得出黎

post啦
其實果幾條友話bosco 凌晨接到個電話
如果有心部署一定搵人用電話卡/ 133 街口電話打過去
如果冇叫人打俾bosco都照係咁講故仔既話,真係一定穿煲
如果本身部署好打佢一穫而唔小心𠝹到佢
一係拿拿聲報警,傷人加嚇一嚇,肥仔一淆可能冇事, 最大穫斷氣仲有得博判誤殺。 呢個處理方法就真係傻仔。

利申:major鳩up phd
講真如果你係另外兩個人
條友用刀殺左bosco 你敢唔敢反抗
佢點話點好啦 踢佢落山又好 點蠢法都好 唔跟又會比人殺埋
最多落山之後即刻報警
非法處理屍體罪總比謀殺好

咩邏輯...2個人打1個人點會唔夠打 最多咪界到幾下
你殺人又係死 反抗可能唔洗死 出番黎又可以同個官講轉左污點證人 你話拎住枝真槍既 咁就冇得講啦

on撚9人地揸刀呀 你赤手空拳
2打1點會唔夠打傻撚左呀你?
睇葉問睇到上撚晒腦?
你坐係屋企拎住個鍵盤就最撚好抽啦
重有佢地反抗個閪咩 無啦啦殺左人做左同謀已經驚到仆街 重有膽去反抗?
放低你個鍵盤 諗多幾個角度

點解一定要打, 走唔撚得嘅
唔好講咁黑睇唔到路
睇佢哋fb都有夜視鏡㗎

Full gear 加肥仔真係跑都未快
po 唔po 得出黎

post啦

Post 啦 x2

btw有冇5個人fb?

趕走完佢個fd都唔識走 如果佢話同佢個fd一齊走個結局會點? 會唔會連個fd都打/殺埋

未必敢出手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞