五桂山謀殺:殺局部署已久 死者生前埋怨被「搵笨」

1001 回覆
4 Like 64 Dislike

你死去google下唔出奇既意思先啦
你係咪夠薑同我賭 香港冇一個軍事迷有2j以上既槍

哇,原來呢個人真係on9架,佢又幻想我話香港冇一個軍事迷有2j以上槍啊

而家話你扮代表啊懞西,我屌你老母唔係話香港冇一個軍事迷有2j以上的槍啊,訓撚醒未啊屌你老母,比人屌仲on99唔知衰乜,你個腦係咪生撚左係屎忽度啊,定屎忽生撚上左個腦度啊,真係睇撚到笑

講到底咪又係keyboard fighter
Even我覺得自己既推斷有點武斷都仲可以追住黎屌
你想贏咪俾你贏

原來呢條友仲有輸贏觀念
訓啦,聽日要返學啊,唔係你老母會鬧鬧同嬲嬲架

柒撚左就認啦

由你口吻已經大概知閣下係點樣既人
唔想再為左d無謂野係度嘈

算啦,人少少認左去啦,唔係想轉移視線啊

用屎眼睇野個個

乖啦
想出位唔係咁架
聽日你都要翻學 再唔訓遲到架啦
d槍迷無地方傾? 個個都講到氣槍點點點
屌你真槍都未能渣過啦

then?你想表達啲乜?講完就縮番入你老母個閪到啦

收皮啦你老母 人地個post講槍咩 你老母爭撚住出黎柒

你柒撚完未姐你傻閪就係傻閪依個post比你屌鳩人咩?衝出黎柒

你屌人多d囉個個唔撚岩你心意就屌
死返出去啦on9仔

拿 比人講中左就發難屌鳩我傻閪就係傻閪 冇講錯你

我打去叫人講槍去第二度講有咩唔岩
你邊撚位呀 係到屌柒人 收皮啦傻閪

心理有些少問題 唔好介意

又關你閪事咩

then?你想表達啲乜?講完就縮番入你老母個閪到啦

你柒撚完未姐你傻閪就係傻閪依個post比你屌鳩人咩?衝出黎柒

死返出去啦on9仔

好撚惡呀依家連登啲傻閪

唔知得罪左佢邊條筋
變左互屌post

仇口就係咁容易產生

變左互屌post

仇口就係咁容易產生

真係因為d小事殺人都唔出奇
一話搵到條屍 傷痕不尋常 已經要狗衝去差館自首啦
變左互屌post

仇口就係咁容易產生

拎刀啦 重講咁多

死返出去啦on9仔

又關你閪事咩

我quote左野
岩先有人話咩心理學果度 想佢果兩條友心理有問題
No offence
變左互屌post

仇口就係咁容易產生

真係因為d小事殺人都唔出奇

初則口角....
繼兒就動母
想問下 如果嗰兩條傻鳩一落山就報警自首會點判

轉污點證人 charge可能係嚴重傷害他人身體
5碌內 應該係

我之前都有講過 自首轉x點證人 最多判5到7碌

心理學黎講佢地唔會咁做

未必 佢地兩個心智未成熟 亦有機會長期比martin做大佬 一黎唔敢爆佢大獲 二黎自己做完都驚 諗住可以暪天過海 我係到同大家講 千期唔好以為自己好醒可以同差佬鬥 人地用緊成個香港既資源去查你一個 你就算幾醒而家科技咁昌明 唔係幾十年前個種破唔到案既時代

Agger
家陣小則隨地扔垃圾都一街天眼睇住
何況殺人

根本社會唔同 查案方法多到不得了
我之前係舊post有講中哂佢地
我只係讀過一年犯罪心理
基本上一年入面 8成遇害既人
大多數都係最親既屋企人同朋友
有d人心理有問題 比人挑戰權威 心生不忿就會想報復 維護自己既地位 而佢要另外兩個睇住 就係要佢地做幫兇 唔敢報串 偏偏差佬 今次呢招高明 分4隊 每隊1個 再慢慢盤佢地就爆到大獲
唉屌 咁撚衝動 咁就一世

死返出去啦on9仔

又關你閪事咩

我quote左野
No offence

差啲又殺錯良民
變左互屌post

仇口就係咁容易產生

拎刀啦 重講咁多

你個名

哇,原來呢個人真係on9架,佢又幻想我話香港冇一個軍事迷有2j以上槍啊

而家話你扮代表啊懞西,我屌你老母唔係話香港冇一個軍事迷有2j以上的槍啊,訓撚醒未啊屌你老母,比人屌仲on99唔知衰乜,你個腦係咪生撚左係屎忽度啊,定屎忽生撚上左個腦度啊,真係睇撚到笑

你想贏咪俾你贏

原來呢條友仲有輸贏觀念

柒撚左就認啦

用屎眼睇野個個

乖啦
想出位唔係咁架

邊夠你出位,你紅撚曬添啦

而家你出曬名啦豬豬

IQ有幾多
變左互屌post

仇口就係咁容易產生

拎刀啦 重講咁多

你個名

依到都冇呀麻
部署已久

由約人到選址都同預左坐一世無分別
唔撚洗殺人呀痴撚線

死返出去啦on9仔

又關你閪事咩

我quote左野
No offence

差啲又殺錯良民

亂到覆錯野
Sor
變左互屌post

仇口就係咁容易產生

拎刀啦 重講咁多

界埋啦 仲講咁多

你想贏咪俾你贏

原來呢條友仲有輸贏觀念

柒撚左就認啦

用屎眼睇野個個

乖啦
想出位唔係咁架

邊夠你出位,你紅撚曬添啦

而家你出曬名啦豬豬

IQ有幾多

留名跟進
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞