五桂山謀殺:殺局部署已久 死者生前埋怨被「搵笨」

1001 回覆
4 Like 64 Dislike
智障
依班軍事迷黎
係屋企搜凶刀個陣
應該會搜到大批超過2焦耳既槍
到時加多條無牌管有槍械罪

軍事迷就一定有過2j既槍?

我肯定打開wargame既人一定有超過2j既槍
就算出面D wargame場 租比你個D槍大部份都過2J

軍事迷過2j唔出奇
利申:識人做war game

點解我打開又一枝過都冇?
出面租全部豆豆力 你係真係打過定點
9up就收皮啦你老母
知唔知過2j把槍已經好已散開架啦

又唔係話個個都有2j以上既槍
唔洗咁敏感既
都係懷疑姐
埋左條屍佢係咪最好方法?
不過臨急臨忙又搵唔到鏟去鏟泥
加上有人話警犬索幾下就搵到
係真唔係
今次都唔係警犬搵到喎

好似話睇地圖個邊唔偏僻
落大雨就好易穿煲
唔似西貢積屍氣咁

警太索兩索都得啦洗鬼等落雨

落雨都未必睇到啦
又成身迷彩衫
又得返棚骨

得翻骨要幾耐時間先係
依班軍事迷黎
係屋企搜凶刀個陣

你搵到超過五個場租槍過兩j既我同你吞左一包bb彈去,一個月內你搵唔到五個場既就你吞,賭唔賭?
講真如果你係另外兩個人
條友用刀殺左bosco 你敢唔敢反抗
佢點話點好啦 踢佢落山又好 點蠢法都好 唔跟又會比人殺埋
最多落山之後即刻報警
非法處理屍體罪總比謀殺好

咩邏輯...2個人打1個人點會唔夠打 最多咪界到幾下
你殺人又係死 反抗可能唔洗死 出番黎又可以同個官講轉左污點證人 你話拎住枝真槍既 咁就冇得講啦

on撚9人地揸刀呀 你赤手空拳
2打1點會唔夠打傻撚左呀你?
睇葉問睇到上撚晒腦?
你坐係屋企拎住個鍵盤就最撚好抽啦
重有佢地反抗個閪咩 無啦啦殺左人做左同謀已經驚到仆街 重有膽去反抗?
放低你個鍵盤 諗多幾個角度

黑媽媽荒山野嶺
你真係敢搶刀先算啦

我直情唔覺得其餘果兩個有意識去搶刀
隨時食緊花生 搞到咁大獲都係意料之外

9成9都係咁 啲人重諗撚到2個傻閪可以點點點
依班軍事迷黎
係屋企搜凶刀個陣

軍事迷過2j唔出奇

9up就收皮啦你老母

唔洗咁敏感既
都係懷疑姐

冇常識就收皮啦你老母 乜春都過2j
報紙佬講乜你就信
依班軍事迷黎
係屋企搜凶刀個陣

用下腦啦 租比你過2j
重要肯定打開game既人一定有過2j
笑撚大人個口呀
依班軍事迷黎
係屋企搜凶刀個陣

你搵到超過五個場租槍過兩j既我同你吞左一包bb彈去,一個月內你搵唔到五個場既就你吞,賭唔賭?

五個場咁多 我同佢賭一個場有兩枝我呑
講真如果你係另外兩個人
條友用刀殺左bosco 你敢唔敢反抗
佢點話點好啦 踢佢落山又好 點蠢法都好 唔跟又會比人殺埋
最多落山之後即刻報警
非法處理屍體罪總比謀殺好

咩邏輯...2個人打1個人點會唔夠打 最多咪界到幾下
你殺人又係死 反抗可能唔洗死 出番黎又可以同個官講轉左污點證人 你話拎住枝真槍既 咁就冇得講啦

on撚9人地揸刀呀 你赤手空拳
2打1點會唔夠打傻撚左呀你?
睇葉問睇到上撚晒腦?
你坐係屋企拎住個鍵盤就最撚好抽啦
重有佢地反抗個閪咩 無啦啦殺左人做左同謀已經驚到仆街 重有膽去反抗?
放低你個鍵盤 諗多幾個角度

真係痴撚線 你咁講 人地拎刀出黎個下 個兩條友唔撚禁住佢? 要殺撚左人先識驚?係想佢死 定劏左幾下死撚左先識驚 大家有眼睇啦 on9

你以為果2個傻閪好撚醒?
係咁醒就一早㩒撚住個主謀啦
依班軍事迷黎
係屋企搜凶刀個陣

大把猶差租場玩
過2j
隨行兩條友真係最撚on9
見到martin殺人 即刻報警 之後兩條友話佢地只係旁觀
雖然都有罪但係輕好撚多啦
而家謀/誤殺加俾假口供 死撚得啦

無錯呀!見到一個人品又話唔好又呃錢
仲要幫佢暪差人話佢有電話急要落山,
而家又講本想部署打佢一獲咋。真係奇
就奇在人品唔好條友殺咗人,其餘二人
仲要唔即場指證還牽連埋自己做幫兇果
下囉!!
依班軍事迷黎
係屋企搜凶刀個陣

軍事迷過2j唔出奇

9up就收皮啦你老母

唔洗咁敏感既
都係懷疑姐

報紙佬講乜你就信

Okay fine
理性討論唔洗咁敏感
除非 你懂的
依班軍事迷黎
係屋企搜凶刀個陣

軍事迷過2j唔出奇

9up就收皮啦你老母

條友又係白撚痴啲fd黎
依班軍事迷黎
係屋企搜凶刀個陣

軍事迷過2j唔出奇

9up就收皮啦你老母

唔洗咁敏感既
都係懷疑姐

個傻閪重要大大聲話肯定 真係人唔笑狗都要吠
依班軍事迷黎
係屋企搜凶刀個陣

放心啦 個傻閪好快潛
依班軍事迷黎
係屋企搜凶刀個陣

軍事迷過2j唔出奇

9up就收皮啦你老母

唔洗咁敏感既
都係懷疑姐

個傻閪重要大大聲話肯定 真係人唔笑狗都要吠

咁我又唔會講肯定
一陣跟車太貼盞自己攞黎衰
入去搵大王啦

個米字有排俾人玩

大王就快出黎
題外話
家陣叫佢可以落charge 最快排期兩個禮拜審
我諗半年內果三件傻西就可以入去慢慢歎
依班軍事迷黎
係屋企搜凶刀個陣

軍事迷過2j唔出奇

9up就收皮啦你老母

唔洗咁敏感既
都係懷疑姐

報紙佬講乜你就信

Okay fine
理性討論唔洗咁敏感
除非 你懂的

懂你老母 fine你老母 柒左就認啦
係度搏拿返炸沙
依班軍事迷黎
係屋企搜凶刀個陣

我以前有打,但我打開0.9原力

wargame場d垃圾租槍有2j?
你個非法圍內玩既wargame場架?
我去打個時自己帶槍都要比團長check槍,check到過0.9都唔比落場
點解咁多人都係到話部署已久但係咁快俾人chok到出黎呢
一早講左部署已久係打人 唔係殺人
成班係咪智障嫁

連登神探無錯啦掛今次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞