五桂山謀殺:殺局部署已久 死者生前埋怨被「搵笨」

1001 回覆
4 Like 64 Dislike

軍事迷就一定有過2j既槍?

我肯定打開wargame既人一定有超過2j既槍
就算出面D wargame場 租比你個D槍大部份都過2J

軍事迷過2j唔出奇
利申:識人做war game

點解我打開又一枝過都冇?
出面租全部豆豆力 你係真係打過定點
9up就收皮啦你老母
知唔知過2j把槍已經好已散開架啦

又唔係話個個都有2j以上既槍
唔洗咁敏感既
都係懷疑姐

冇常識就收皮啦你老母 乜春都過2j
報紙佬講乜你就信

Okay fine
理性討論唔洗咁敏感
除非 你懂的

就係因為你啲咁嘅人 以偏概全 周圍誤導人 正一仆街
依班軍事迷黎
係屋企搜凶刀個陣
應該會搜到大批超過2焦耳既槍
到時加多條無牌管有槍械罪

軍事迷過2j唔出奇

9up就收皮啦你老母

唔洗咁敏感既
都係懷疑姐

個傻閪重要大大聲話肯定 真係人唔笑狗都要吠

咁我又唔會講肯定
一陣跟車太貼盞自己攞黎衰

個傻閪潛左啦
又係果啲一掂撚到個鍵盤就柯南上身
世事都比佢睇撚透晒果啲郎童黎
老謀

軍事迷過2j唔出奇

9up就收皮啦你老母

唔洗咁敏感既
都係懷疑姐

報紙佬講乜你就信

Okay fine
理性討論唔洗咁敏感
除非 你懂的

懂你老母 fine你老母 柒左就認啦
係度搏拿返炸沙

你敢肯定全港冇一個軍事迷有一支2j以上?
題外話
家陣叫佢可以落charge 最快排期兩個禮拜審
我諗半年內果三件傻西就可以入去慢慢歎

刀手當終身啦 9成係嫁啦

果2個傻西 判幾多碌 入到咩罪就真係好值得期待
埋左條屍佢係咪最好方法?
不過臨急臨忙又搵唔到鏟去鏟泥
加上有人話警犬索幾下就搵到
係真唔係
今次都唔係警犬搵到喎

好似話睇地圖個邊唔偏僻
落大雨就好易穿煲
唔似西貢積屍氣咁

警太索兩索都得啦洗鬼等落雨

落雨都未必睇到啦
又成身迷彩衫
又得返棚骨

得翻骨要幾耐時間先係

三幾個月得掛
有屍蟲有野狗有老鼠

3年就差唔多
真心慘
肥仔真係預上山去玩
死嗰刻實好不甘
點解咁多人都係到話部署已久但係咁快俾人chok到出黎呢
一早講左部署已久係打人 唔係殺人
成班係咪智障嫁

連登最多就係傻閪
真係多得佢唔少
本來打一身可能都無事
依家淨係打果兩個都變謀殺
平時呃呃騙騙已經有賺都唔心足 仲要做低埋佢 惡撚狗

洗定八月十五入去嘆啦

軍事迷過2j唔出奇

9up就收皮啦你老母

唔洗咁敏感既
都係懷疑姐

報紙佬講乜你就信

Okay fine
理性討論唔洗咁敏感
除非 你懂的

係度搏拿返炸沙

佢話打開既一定有枝過2喎,咁緊係由佢證明啦,你係咪弱智架
隔離兩條友俾個喪嘅跣穫金

打佢一獲變左老謀終身

無終身都超碼25年以上

所以先破得咁快
屌無啦啦變殺人犯
實乜都供哂出黎啦
題外話

冇意外刀手咪老謀+妨礙司法公正+非法處理屍體
淨低兩個睇出手幾重
直接導致死亡咪老謀 打完會重傷咪嚴重傷害他人身體
刀手99.9%坐一世
淨低兩件15-20碌先錶
題外話

我估先 合謀犯罪>誤殺
依班軍事迷黎
係屋企搜凶刀個陣

軍事迷過2j唔出奇

自問軍事迷,最大火1.6J,你係咪覺得自己好撚勁?9up
當秘笈?出面租槍大多數0.8-1J,屌你老母2J神早比人拉閘啦,我屌你老母仲係度肯定,我肯你老母咩,無料扮大屌
成班垃圾唔好再出黎害人
痴撚線以為有咩深仇大恨

一早估到 犯罪心理學黎講
有d人長期做開大哥 比人講兩句嬲起上黎就乜都敢 個個on9 Martin帶開刀 一時火遮眼就會出人命

9up就收皮啦你老母

唔洗咁敏感既
都係懷疑姐

報紙佬講乜你就信

Okay fine
理性討論唔洗咁敏感
除非 你懂的

係度搏拿返炸沙

佢話打開既一定有枝過2喎,咁緊係由佢證明啦,你係咪弱智架

我係refer翻自己果句
應該有軍事迷有2j以上既槍
題外話

我估先 合謀犯罪>誤殺

搵唔到兇器/無互篤既話好難入到老謀
依班軍事迷黎
係屋企搜凶刀個陣

軍事迷過2j唔出奇

自問軍事迷,最大火1.6J,你係咪覺得自己好撚勁?9up
當秘笈?出面租槍大多數0.8-1J,屌你老母2J神早比人拉閘啦,我屌你老母仲係度肯定,我肯你老母咩,無料扮大屌

連登傻閪係咁上下
講多兩句就露撚晒餡
依班軍事迷黎
係屋企搜凶刀個陣

你搵到超過五個場租槍過兩j既我同你吞左一包bb彈去,一個月內你搵唔到五個場既就你吞,賭唔賭?

五個場咁多 我同佢賭一個場有兩枝我呑

10個場有一支過2J我同你吞10包
唔知肥仔死之前諗緊乜
如果判少過十年 100%律政師上訴 絕對唔可以比機會呢班廢青

社會就係需要呢班垃圾先可以令到大家唔洗咁辛苦
起碼屈到佢坐30碌/終身先岩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞