五桂山謀殺:殺局部署已久 死者生前埋怨被「搵笨」

1001 回覆
4 Like 64 Dislike
【23:44 更新】警方暫控3名年齡介乎21至27歲的男子合共一項謀殺罪,案件明日(五月三十一日)在觀塘裁判法院提堂。

http://hkm.appledaily.com/detail.php?issue=20170530&guid=56762806&category_guid=10829391&category=instant

入硬呢3件冚家剷

另外果2個真係衰ON9 咁就一世

姓黃嗰個上星期先update完facebook話快d紅雨可以放假,估唔到今個星期俾人告謀殺

仲要岩岩拍拖

幾日前in a relationship甜甜蜜蜜
幾日後被告謀殺 我諗佢心情個落差大到痴線

佢參與殺人比人告點會估唔到,係大陸打把啦,行得正企得正就唔會咁,殺人比人告唔覺有乜問題

第一,條友一開始係打算打死者一獲冇諗過參與殺人,事前點會估到最終被控告謀殺。
第二,不論傷人或殺人被控告絶對係非常合理,我
從來冇話過有問題。
第三,我以上只係恥笑緊條on9仔,完全冇其他意思。
btw 你居然可以將兩句簡單文字既意思曲解到咁,
真心你閲讀理解係咪拎u
大家都話姓周既疑犯個樣似俾人恰 其實會唔會低估左佢啊

Ig: benard0220
佢地facebook好多人留言

佢地幾個Facebook名係咩呀?

坐終身有冇得上網?
TK
睇下聽日上庭個官點判
真係好想睇到佢地三個老謀判終身監禁
痴撚線
姓黃既其實幾正氣
民安隊、跑山、越野、跆拳道樣樣都有玩
係有啲小學雞格同貪玩

你叫佢圍毆一個人,佢會以為玩哈哈哈走去做。
但你預先叫佢殺人,佢一定唔會出黎。

單野肯撚定係martin搞出黎

打人都正氣?

痴撚線 圍毆人正常人都唔會做啦
講到唔殺人已經算正氣
我諗你都係危險人物黎
【23:44 更新】警方暫控3名年齡介乎21至27歲的男子合共一項謀殺罪,案件明日(五月三十一日)在觀塘裁判法院提堂。

http://hkm.appledaily.com/detail.php?issue=20170530&guid=56762806&category_guid=10829391&category=instant

入硬呢3件冚家剷

姓黃嗰個上星期先update完facebook話快d紅雨可以放假,估唔到今個星期俾人告謀殺

仲要岩岩拍拖

佢參與殺人比人告點會估唔到,係大陸打把啦,行得正企得正就唔會咁,殺人比人告唔覺有乜問題

識左冇耐就多左個殺人既男友係咩感受

光速割席
睇下聽日上庭個官點判

咁快就上庭...好想入去睇下D人渣點仆街
點解唔埋屍反而推佢落山扮意外 搵到條屍咪驗到係謀殺定意外 部署咁耐咁多時間準備用啲咁on9既方法 仲要係因爲比人話幾句而殺人

究竟要幾ON9先可以以為條屍俾人起到
會驗唔出係跌落山死定被刀斬死

仲以為fb 開post尋人就無人懷疑
其實加速自己比人拉既時間
3個蠢到

入硬呢3件冚家剷

仲要岩岩拍拖

咁佢女朋友咪仲慘

海事處有咩工可以中學程度有得做
姓黃既其實幾正氣
係有啲小學雞格同貪玩

打人都正氣?

講到唔殺人已經算正氣
我諗你都係危險人物黎

圍毆呢啲bully 行為其實係好常見
有啲中學蝦蝦霸霸跟住走去做紀律部隊都唔少

入硬呢3件冚家剷

仲要岩岩拍拖

咁佢女朋友咪仲慘

算好彩
睇下聽日上庭個官點判

咁快就上庭...好想入去睇下D人渣點仆街

之前荃灣石棺藏屍個單判左未?個單又係好爆
睇下聽日上庭個官點判

未判住丫化
好想知同佢地買咗野但又未攞啲人點算
仲有佢地到時出得翻黎嘅話啲裝備都變晒蟹貨
姓黃既其實幾正氣
係有啲小學雞格同貪玩

打人都正氣?

講到唔殺人已經算正氣
我諗你都係危險人物黎

常見唔代表係合理 正氣
姓黃既其實幾正氣
係有啲小學雞格同貪玩

打人都正氣?

講到唔殺人已經算正氣
我諗你都係危險人物黎

常見還常見
係因為社會的確好多呢d心理有問題既人
正常人又有受過教育點會圍毆人

海事處有咩工可以中學程度有得做

小輪助理員 小六畢業就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞