五桂山謀殺:殺局部署已久 死者生前埋怨被「搵笨」

1001 回覆
4 Like 64 Dislike
3條社會敗類無得終生都至少10幾碌
孖田條冚家剷最好判終身

雖然同肥仔唔熟,
但大家住同一座睇住佢大,
同阿媽相依為命,
同母異父既哥哥一早搬左出去,
肥仔啲錢全部自己打幾份parttime搵返黎,
知道阿媽打幾份工辛苦所以好細個已經好生性自己搵自食,
條冚家剷呃人錢仲要攞人命,
呢啲入去俾人日日圍歐返就差唔多

佢地facebook好多人留言
【23:44 更新】警方暫控3名年齡介乎21至27歲的男子合共一項謀殺罪,案件明日(五月三十一日)在觀塘裁判法院提堂。

http://hkm.appledaily.com/detail.php?issue=20170530&guid=56762806&category_guid=10829391&category=instant

入硬呢3件冚家剷

另外果2個真係衰ON9 咁就一世

姓黃嗰個上星期先update完facebook話快d紅雨可以放假,估唔到今個星期俾人告謀殺

佢就正啦, 以後放假唔洗返工,三餐無休

仲可以享受軍訓生活
癡撚線
【23:44 更新】警方暫控3名年齡介乎21至27歲的男子合共一項謀殺罪,案件明日(五月三十一日)在觀塘裁判法院提堂。

http://hkm.appledaily.com/detail.php?issue=20170530&guid=56762806&category_guid=10829391&category=instant

入硬呢3件冚家剷

姓黃嗰個上星期先update完facebook話快d紅雨可以放假,估唔到今個星期俾人告謀殺

仲要岩岩拍拖

幾日前in a relationship甜甜蜜蜜
幾日後被告謀殺 我諗佢心情個落差大到痴線

咁樣衰都媾到女

睇條友平時up上facebook啲片呀 講嘅野都已經覺得佢有中二病同暴力傾向
煮死落刀過個,其他人咪可以轉誤殺囉
7到冇朋友

如果冇用刀既一落山即時報警,隨時只中非法處理屍體一條,誤殺都有得打。
不過而家咁蠢都係抵死
7到冇朋友

如果冇用刀既一落山即時報警,隨時只中非法處理屍體一條,誤殺都有得打。
不過而家咁蠢都係抵死

其實一落山返到屋企就應該去警署報案篤用刀個條友出黎
真係要動到刀殺人
咁個肥仔應該真係幾黑人憎
7到冇朋友

不過而家咁蠢都係抵死

其實一落山返到屋企就應該去警署報案篤用刀個條友出黎

不過都要顧慮揸刀個條友癲起上黎會唔會隊死埋其他人
真係要動到刀殺人

肥仔聽落其實係好仔黎
不過殺人就點都唔啱
咁果通電話其實係咪存在 定造假

如果真係有嗰通電話都幾故事性

唔重要啦 由個3條友話上山打war game已經係個大話 重要講啲咩

下 宜家有哂證據話一定係果三條友殺啦咩? 全部都係懷疑咋喎
真係要動到刀殺人

真係要動到刀殺人

應該黑人僧極都有限啦,黑人憎就要慘死咩
真係要動到刀殺人

肥仔聽落其實係好仔黎
不過殺人就點都唔啱

可能小學雞果種咀串串,但唔壞果隻
有Wargame發燒友向記者稱,案中被捕的姓嚴男子是出名的軍事狂迷,鍾愛收藏及售賣美軍軍刀,並將喜愛的美國海軍戰術刀圖片放在fb相冊內,而且他平日刀不離身,連行街都會把這類摺刀型軍刀藏在身上,估計Bosco就是被軍刀刺斃。

入硬呢3件冚家剷

仲要岩岩拍拖

佢參與殺人比人告點會估唔到,係大陸打把啦,行得正企得正就唔會咁,殺人比人告唔覺有乜問題
有Wargame發燒友向記者稱,案中被捕的姓嚴男子是出名的軍事狂迷,鍾愛收藏及售賣美軍軍刀,並將喜愛的美國海軍戰術刀圖片放在fb相冊內,而且他平日刀不離身,連行街都會把這類摺刀型軍刀藏在身上,估計Bosco就是被軍刀刺斃。

facebook貼晒出黎 唔洗報料都知啦記者
軍刀定界刀
軍刀定界刀

軍事狂迷應該用軍刀...孖田個FD仲有軍刀圖

入硬呢3件冚家剷

仲要岩岩拍拖

佢參與殺人比人告點會估唔到,係大陸打把啦,行得正企得正就唔會咁,殺人比人告唔覺有乜問題

識左冇耐就多左個殺人既男友係咩感受
佢地facebook好多人留言

佢地幾個Facebook名係咩呀?
點解唔埋屍反而推佢落山扮意外 搵到條屍咪驗到係謀殺定意外 部署咁耐咁多時間準備用啲咁on9既方法 仲要係因爲比人話幾句而殺人

話埋就埋到咩, 唔係咁易架, 葉師傅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞