五桂山謀殺:殺局部署已久 死者生前埋怨被「搵笨」

1001 回覆
4 Like 64 Dislike
痴撚線以為有咩深仇大恨

一早估到 犯罪心理學黎講
有d人長期做開大哥 比人講兩句嬲起上黎就乜都敢 個個on9 Martin帶開刀 一時火遮眼就會出人命

一早估到 神探

點解我打開又一枝過都冇?
出面租全部豆豆力 你係真係打過定點
9up就收皮啦你老母
知唔知過2j把槍已經好已散開架啦

又唔係話個個都有2j以上既槍
唔洗咁敏感既
都係懷疑姐

冇常識就收皮啦你老母 乜春都過2j
報紙佬講乜你就信

Okay fine
理性討論唔洗咁敏感
除非 你懂的

懂你老母 fine你老母 柒左就認啦
係度搏拿返炸沙

你敢肯定全港冇一個軍事迷有一支2j以上?

佢話打開既一定有枝過2喎,咁緊係由佢證明啦,你係咪弱智架

我係refer翻自己果句
應該有軍事迷有2j以上既槍

咁你呢d又係講黎徙氣 一個軍事迷有又唔代表全部有 你又證明唔到邊個有 唔知你講黎想證明d乜
佢地班友本身都on9啦 部署咁耐去打鳩個人
打人果下應該係即時嘅沖動 過咗咁耐仲想打鳩佢根本就唔知為弓尸
題外話
家陣叫佢可以落charge 最快排期兩個禮拜審
我諗半年內果三件傻西就可以入去慢慢歎

刀手當終身啦 9成係嫁啦

果2個傻西 判幾多碌 入到咩罪就真係好值得期待

我估先 合謀犯罪>誤殺

搵唔到兇器/無互篤既話好難入到老謀

依家應該篤到背脊都穿窿
你知啲呀sir 為左快啲破案 一定同你講
篤個主謀出黎 你就坐少啲 好過3個一齊重判啦係咪? 跟住就瘋狂咁篤
依班軍事迷黎
係屋企搜凶刀個陣
應該會搜到大批超過2焦耳既槍
到時加多條無牌管有槍械罪

軍事迷就一定有過2j既槍?

我肯定打開wargame既人一定有超過2j既槍
就算出面D wargame場 租比你個D槍大部份都過2J

軍事迷過2j唔出奇
利申:識人做war game

自問軍事迷,最大火1.6J,你係咪覺得自己好撚勁?9up
當秘笈?出面租槍大多數0.8-1J,屌你老母2J神早比人拉閘啦,我屌你老母仲係度肯定,我肯你老母咩,無料扮大屌

軍事迷 過兩j 唔出奇
你識唔識睇字呀屌你
我家陣肯定話你地有過2J既槍咩
一味係度咬住呢句唔放

唔洗咁敏感既
都係懷疑姐

報紙佬講乜你就信

Okay fine
理性討論唔洗咁敏感
除非 你懂的

係度搏拿返炸沙

應該?你幾時有提過應該兩個字
你一開波講到實牙實齒咁架喎
唔知肥仔死之前諗緊乜

我終於要變做死肥仔了
一早話左金錢起糾紛
加上死者成日吹花 一定會比人報復
題外話

我估先 合謀犯罪>誤殺

另外兩個一開始去差館自首認傷人
再推曬落刀手度咪算囉
幫埋人謀殺,on9仔

報紙佬講乜你就信

Okay fine
理性討論唔洗咁敏感
除非 你懂的

係度搏拿返炸沙

咁你呢d又係講黎徙氣 一個軍事迷有又唔代表全部有 你又證明唔到邊個有 唔知你講黎想證明d乜

冇野要證明
我只係reply樓上果句
佢地班友本身都on9啦 部署咁耐去打鳩個人
打人果下應該係即時嘅沖動 過咗咁耐仲想打鳩佢根本就唔知為 又無實際作用

唔洗咁敏感既
都係懷疑姐

報紙佬講乜你就信

Okay fine
理性討論唔洗咁敏感
除非 你懂的

係度搏拿返炸沙

果個好似係乜撚野游泳池條傻閪講
唔知肥仔死之前諗緊乜

連登神探無錯啦掛今次

真係中啦 咪撚再串連登神探啦屌

報紙佬講乜你就信

Okay fine
理性討論唔洗咁敏感
除非 你懂的

係度搏拿返炸沙

屌你認錯人
我話唔出奇=實牙實齒?
題外話

我估先 合謀犯罪>誤殺

再推曬落刀手度咪算囉
幫埋人謀殺,on9仔

你都識講on9仔 on9仔識閪咁多野咩 依家就真係夠晒on9啦
依班軍事迷黎
係屋企搜凶刀個陣

軍事迷過2j唔出奇

當秘笈?出面租槍大多數0.8-1J,屌你老母2J神早比人拉閘啦,我屌你老母仲係度肯定,我肯你老母咩,無料扮大屌

軍事迷 過兩j 唔出奇
你識唔識睇字呀屌你
一味係度咬住呢句唔放

唔介意同你講埋,以我所知Martin Yim係有真槍槍牌,對比之下過2j槍乜撚都唔係

連登神探無錯啦掛今次

真係中啦 咪撚再串連登神探啦屌

得啦屌你老母
題外話

我估先 合謀犯罪>誤殺

再推曬落刀手度咪算囉
幫埋人謀殺,on9仔

你都識講on9仔 on9仔識閪咁多野咩 依家就真係夠晒on9啦

家陣講咩都冇用
等寫求情信解釋

Okay fine
理性討論唔洗咁敏感
除非 你懂的

係度搏拿返炸沙

屌你認錯人
我話唔出奇=實牙實齒?

不如咁講,你有無打開wargame?如果無,收爹啦,做咩代表姐 柒出天際
題外話

我估先 合謀犯罪>誤殺

再推曬落刀手度咪算囉
幫埋人謀殺,on9仔

家陣講咩都冇用
等寫求情信解釋

唔撚駛啦 等撈閪啦佢地2個 識錯人 做錯國 係等收皮嫁啦

番去撈閪啦屌你老母死傻閪
依班軍事迷黎
係屋企搜凶刀個陣

軍事迷過2j唔出奇

軍事迷 過兩j 唔出奇
你識唔識睇字呀屌你
一味係度咬住呢句唔放

唔介意同你講埋,以我所知Martin Yim係有真槍槍牌,對比之下過2j槍乜撚都唔係

小巫見大巫
Btw佢有真槍牌大可以用槍 洗撚用刀
用槍乾手淨腳 用完以佢能力拆件再扔落海唔會仲好意思

家陣講咩都冇用
等寫求情信解釋

chok下d lan線有冇鬆好過啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞